Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 18:48

Επίσκεψη Χαρίτση στο εργοτάξιο του Open Mall Μεσσήνης

Γράφτηκε από την

 

Το υπό κατασκευή έργο του Open Mall Μεσσήνης επισκέφθηκε μαζί με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης Γιώργο Πετρόπουλο, ο βουλευτής Μεσσηνίας και τομεάρχης Ανάπτυξης κι Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Χαρίτσης.

“Τα Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου (Open Mall) είναι μια εμβληματική πρωτοβουλία που σχεδιάσαμε, χρηματοδοτήσαμε και υλοποιήσαμε το 2018 στο υπουργείο Ανάπτυξης”, επεσήμανες ο Αλ. Χαρίτσης και σημείωσε: “Πρόκειται για έργα πνοής που θα αλλάξουν την όψη των εμπορικών κέντρων και θα τονώσουν την οικονομική δραστηριότητα χιλιάδων μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων σε δεκάδες πόλεις σε ολόκληρη την Ελλάδα. Μια δράση στον αντίποδα της λογικής των τεράστιων εμπορικών κέντρων που οδηγούν αποδεδειγμένα σε οικονομική ασφυξία τις τοπικές αγορές, το πρόγραμμα Open Mall αποτελεί έμπρακτη στήριξη στη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα”.

Κλείνοντας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ δήλωσε πως “είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που και στην πόλη της Μεσσήνης το έργο πλέον ξεκίνησε να υλοποιείται και ευελπιστώ ότι σύντομα θα παραδοθεί στον εμπορικό κόσμο και στο καταναλωτικό κοινό της πόλης”.