Τετάρτη, 17 Μαϊος 2023 17:54

Ηλίας Σακελλαριάδης Υποψήφιος βουλευτής Ν. Μεσσηνίας Με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Γράφτηκε από την

Η Σχέση Μου Με Τη Μεσσηνία

Είμαι γεννημένος στο χωριό Φίλια του Δήμου Οιχαλίας από όπου και η καταγωγή της  μητέρας μου, το γένος Σπανού. Η καταγωγή του πατέρα μου έλκεται από του Δεσύλλα Μεσσηνίας. Αγρότες και οι δύο.

Τελείωσα το Δημοτικό και το Γυμνάσιο στο Διαβολίτσι, αλλά στην ηλικία των 16 ετών έχασα την μητέρα μου. Ήταν το γεγονός που με ώθησε να ακολουθήσω την Ιατρική.

Φοίτησα στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Υπηρέτησα γιατρός του ΕΣΥ σε Κρήτη, Άστρος, Λεωνίδιο και τελευταία ως Διευθυντής στο ΚΥ Μελιγαλά.

Συμμετείχα στα κοινά και διετέλεσα πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Οιχαλίας.

Υπήρξα πρωταθλητής Ελλάδας στο άλμα επί κοντώ, 1ος Βαλκανιονίκης και 1ος σε διεθνείς αγώνες και πανεπιστημιάδες.

Είμαι παντρεμένος με την Καλλιόπη Ρεμουντάκη και πατέρας 4 παιδιών.

 

Ο αθλητισμός και ο πρωταθλητισμός

Από μικρό παιδί με τράβηξε το δύσκολο άθλημα του άλματος επί κοντώ. Έχω κερδίσει χρυσά μετάλλια σε Πανεπιστημιάδες, σε Βαλκανικούς Αγώνες και διάφορα μετάλλια σε Πανελλήνιους αγώνες & διαγωνισμούς. Διατέλεσα Πρόεδρος του Σωματείου των Ελλήνων πρωταθλητών και αγωνίστηκα για τα δικαιώματά μας, με συνέπεια την τιμωρία μου από το αθλητικό κατεστημένο και την διακοπή μιας καριέρας που είχε να δώσει ακόμα περισσότερα στον Ελληνικό αθλητισμό!

 

Η ενασχόληση με τα κοινά

Τελειώνοντας την Ιατρική Αθηνών έκανα το αγροτικό μου στην Κρήτη και συνέχισα στο Ε.Σ.Υ, υπηρετώντας ως Διευθυντής στα Κέντρα Υγείας του Άστρους, Λεωνιδίου και Μελιγαλά. Στο Δήμο Οιχαλίας, ήμουν υποψήφιος Δήμαρχος, Πρόεδρος του Δ.Σ. και Δημοτικός Σύμβουλος. Πάντα με ενδιέφεραν τα κοινά και η πρόοδος του τόπου μας και πάντα παρακολουθούσα τα ζητήματα που αφορούν την κοινωνία.

 

Η απόφαση να ασχοληθώ με την κεντρική πολιτική σκηνή, 
γιατί τώρα και γιατί με το κόμμα της Ελληνικής Λύσης 
και τον Κυριάκο Βελόπουλο

Έχω πλήρη επίγνωση του γεγονότος ότι σήμερα απαξιώνεται η πολιτική γενικότερα. Θεωρώ όμως ότι είναι μέγιστο λάθος, εμείς οι αυτόφωτοι, οι αυτοδημιούργητοι, οι συνεπείς να απέχουμε των διαδικασιών, δίνοντας χώρο στα τζάκια, στους ανέντιμους μηχανισμούς και στους άεργους επαγγελματίες της πολιτικής. Είναι άκρως επικίνδυνο να αφήνουμε τις τύχες μας σε ανθρώπους που δεν έχουν ζήσει την αγωνία μας, που δεν βιώνουν την καθημερινότητα μας και δεν συμμερίζονται τις ανησυχίες μας. Επιτρέψτε μου να τα γνωρίζω γιατί μαζί με την σύζυγό μου Καλλιόπη Ρεμουντάκη έχουμε μεγαλώσει 4 παιδιά, με ό,τι θυσίες αυτό συνεπάγεται!

Αφορμή βέβαια για την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στην Μεσσηνία έπαιξε ο καθαρός, σταράτος και ρεαλιστικός λόγος του Κ. Βελόπουλου, καθώς και οι θέσεις του για όλα τα προβλήματα της χώρας. Μαγικό ραβδάκι που τα λύνει όλα δεν έχει κανένας. Εγώ προσωπικά, έχω την πίστη, τη διάθεση και την επιθυμία να μεταφέρω στα κέντρα εξουσίας τον απλό λόγο των συμπολιτών μου, να παλέψω για τα μικρά και μεγάλα ζητήματα του τόπου μου και να βάλω ένα μικρό λιθαράκι στον αγώνα όλων μας για την αξιοπρέπεια και την τιμή που μας πρέπει.

Δώστε μας την εντολή να δημιουργήσουμε μια πατρίδα ανεξάρτητη και δυνατή με αρχές και αξίες.

Συστρατευθείτε μαζί μας για να εκθρονίσουμε το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο.

Μην εμπιστευτείτε τη ζωή σας σε αυτούς που τη διέλυσαν.

Ψηφίστε τη μία και ξεκάθαρη λύση.

Την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ!