Τετάρτη, 27 Μαϊος 2015 14:10

Πετράκος: "Ναι" σε συμφωνία με τους δανειστές, αλλά "όχι" σε οποιαδήποτε συμφωνία

Γράφτηκε από την
Πετράκος: "Ναι" σε συμφωνία με τους δανειστές, αλλά "όχι" σε οποιαδήποτε συμφωνία

Ναι" σε συμφωνία με τους δανειστές, αλλά "όχι" σε οποιαδήποτε συμφωνία λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Θανάσης Πετράκος.

 

Μιλώντας στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA" ο κ. Πετράκος ανέφερε πως "Εργαζόμαστε να υπάρξει μια συμφωνία αμοιβαία επωφελής. Θέλουμε να υπάρξει συμφωνία γιατί αυτό συμφέρει όλες τις πλευρές αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι για οποιαδήποτε συμφωνία όπως τονίστηκε με την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε υπέρ μιας συμφωνίας η οποία θα βγάζει την χώρα από την κρίση, η οποία θα ανοίγει δρόμους για να υπάρξει επιτέλους μια οικονομική ανάκαμψη. 'Αρα ναι σε συμφωνία, όχι σε οποιαδήποτε συμφωνία". Σε ό,τι αφορά τη δόση της 5ης Ιουνίου στο ΔΝΤ υποστήριξε ότι "μόνο με την απειλή της μη πληρωμής άρχισαν να τρέχουν όλοι".

"Από ό,τι είδατε μόνο με την απειλή της μη πληρωμής της δόσης της 5ης Ιουνίου άρχισαν να τρέχουν όλοι. Οι μεν Ηνωμένες Πολιτείες να λένε στο ΔΝΤ «δεν τρέχει και τίποτε ρε παιδί μου. Μην το κάνετε θέμα», ενώ διάφορα παπαγαλάκια εγχώρια μιλούσαν ότι έρχεται η καταστροφή αν δεν πληρωθεί μία δόση και θα καταστραφεί η Ελλάδα. Η Ελλάδα δεν πρόκειται να καταστραφεί γιατί είναι ήδη κατεστραμμένη. Η Ελλάδα το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να ανακάμψει ή να μην ανακάμψει", είπε χαρακτηριστικά.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER