Κυριακή, 14 Ιουνίου 2015 22:28

Επίθεση Πετράκου σε Σπυράκη για ΔΕΗ (βίντεο)

Γράφτηκε από την

«Μνημείο δουλικότητας» χαρακτήρισε ο βουλευτής Μεσσηνίας Θανάσης Πετράκος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, «την ομιλία της ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Μαρίας Σπυράκη, η οποία -όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του- «κατηγόρησε την ελληνική κυβέρνηση γιατί δεν ξεπουλά την ΔΕΗ».

Τη θέση αυτή ο Θ. Πετράκος εξέφρασε μιλώντας στην κοινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης και της  Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, με θέμα την επεξεργασία του σχεδίου νόμου «Τροποποίηση διατάξεων Κώδικα ελληνικής ιθαγένειας και άλλες διατάξεις».

Καταλήγοντας, ο βουλευτής σημείωσε ότι η κυβέρνηση προβαίνει «σε μέτρα και ενέργειες, έτσι ώστε και για τον TAP να πάρουν δουλειές ελληνικές εταιρείες και Ελληνες εργαζόμενοι και με τη δημιουργία της εταιρείας που προβλέπεται στο παρόν νομοσχέδιο, να προχωρήσουμε σε ένα από τα μεγαλύτερα αναπτυξιακά έργα της τελευταίας δεκαετίας στη χώρα μας. Επίσης, δεν πρόκειται να υπογράψουμε καμία ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και του ΑΔΜΗΕ και ούτε δώρα στους μεγάλους επιχειρηματίες, να μην παράγουν ρεύμα και να παίρνουν επιδότηση».

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.