Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2024 21:14

Παρουσιάζεται το βιβλίο «Ανθρώπινη και θεϊκή πραγματικότητα»

Παρουσιάζεται το βιβλίο «Ανθρώπινη και θεϊκή πραγματικότητα»

 

Στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσποινας-Νεφέλης Καπιτσινού με τίτλο «Ανθρώπινη και θεϊκή πραγματικότητα» προσκαλούν το ερχόμενο Σάββατο (8/6) στις 8 μ.μ. οι εκδόσεις "Κονιδάρη" στον πολυχώρο Ηouse by Phaos στην Καλαμάτα.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Δήμητρα Κονιδάρη, εκδότρια, η Ελενα Ηλιάδου, μεταφράστρια και ο Κωνσταντίνος Γεωργίου, ηχοθεραπευτής.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Ένα βιβλίο που μελετά και επεξηγεί ποια είναι η λειτουργία των δύο αυτών πραγματικοτήτων. Ένας οδηγός για να βρει κάποιος την δική του αλήθεια, μέσα από τη συνειδητή εργασία με την ταυτότητα που ονομάζεται Εγώ. Είναι ένα ταξίδι, στο οποίο ο αναγνώστης δεν παίρνει μόνο πληροφορίες, αλλά βιώνει έναν διαφορετικό κόσμο από αυτόν που του έχουν μάθει.

Το έργο αυτό ήρθε για να μοιράσει Γνώσεις, εργαλεία, κλειδιά σε αυτόν που θέλει να ενθυμηθεί το θεϊκό κομμάτι του, αλλά και να εμβαθύνει στο ανθρώπινο.... σε αυτόν που διαισθάνεται ότι υπάρχει και κάτι άλλο πέρα από τα συνηθισμένα..... σε αυτόν που τολμά να επανεξετάσει όλα όσα γνωρίζει μέχρι σήμερα.

Συμπεριλαμβάνονται διαδικασίες που αν ακολουθηθούν συνειδητά οδηγούν σε προϊτόγνωρα βιώματα εμπειριών. Αυτό που βλέπουμε, δεν είναι πάντα αληθινό, και αυτό που είναι αληθινό δεν το βλέπουμε πάντα.