Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 07:56

Σεμινάριο αναπαλαίωσης επίπλων χωρίς αφαίρεση λούστρου στην Καλαμάτα

Σεμινάριο αναπαλαίωσης επίπλων χωρίς αφαίρεση λούστρου στην Καλαμάτα

 

 

Σεμινάριο αναπαλαίωσης επίπλων (χωρίς αφαίρεση λούστρου) θα γίνει το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 11 π.μ. - 2 μ.μ. για 3η φορά στην Καλαμάτα, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Εφημερίδας "Ελευθερία" (Γεωργούλη 26). 

Οι Coloristas, πιστοί στο ραντεβού τους, ξαναεπισκέπτονται την Καλαμάτα και μέσα σε ένα και μόνο 3ωρο, θα παρουσιάσουν πρωτοποριακές μεθόδους αναπαλαίωσης/μεταμόρφωσης επίπλων, έτσι ώστε μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση με ανανεωμένη διάθεση να μεταμορφώσουν τα πάντα στο χώρο τους! Μέσα σε ένα και μόνο 3ωρο σεμινάριο και με μοναδικά όπλα τα πινέλα στα χέρια και τη φαντασία τους, οι συμμετέχοντες θα μυηθούν στις τεχνικές και τα μυστικά της αναπαλαίωσης με τα πρωτοποριακά χρώματα της "Autentico", που έχουν τη δυνατότητα να εφαρμόζονται χωρίς τρίψιμο των παλιών λούστρων και κυρίως άοσμα, οικολογικά, εύκολα και γρήγορα! Ιδιαίτερες τεχνοτροπίες, διχρωμίες, παλαίωση, δημιουργία ανάγλυφων διακοσμητικών και πολλά άλλα περιλαμβάνονται στο εντατικό αυτό 3ωρο, το οποίο θα τους κάνει ικανούς να μεταμορφώσουν κυριολεκτικά τα πάντα. 

Υπεύθυνη σεμιναρίου είναι η Τόνια Νικολαΐδη. Η αξία συμμετοχής είναι 40 ευρώ (στην τιμή περιλαμβάνονται όλα τα υλικά εκμάθησης - χρώματα, πινέλα, κεριά, ξύλινες τάβλες κ.τ.λ.).

 

Για επικοινωνία και κρατήσεις: 6998-128080, 210 9766821, coloristasart@gmail.com.