Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2017 07:52

Δύο Μεσσήνιοι στο "Survivor" (βίντεο)

Δύο Μεσσήνιοι στο "Survivor" (βίντεο)

 

Δύο ισχυρές Μεσσηνιακές παρουσίες θα έχει το reality τηλεπαιχνίδι «Survivor», το οποίο θα προβάλλεται σε λίγο καιρό στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Οι ηθοποιοί Χρήστος Βασιλόπουλος και Γιώργος Χρανιώτης θα δοκιμαστούν σε δύσκολες συνθήκες, στον εξωτικό Αγιο Δομίνικο. 

Το "Survivor" προβάλλεται σε πάνω από 70 χώρες στον κόσμο και έχει 7 βραβεία ΕMMY. Εικοσιτέσσερις παίκτες καλούνται να επιβιώσουν σε ένα εγκαταλελειμμένο νησί για βδομάδες, έχοντας στις αποσκευές τους τα απαραίτητα ρούχα και βασική προμήθεια φαγητού.

O Χρήστος Βασιλόπουλος

Το Survivor Ελλάδας ξεκινά με μία βασική διαφορά, σε σχέση με όσες παραλλαγές. Θα πάρουν μέρος 12 παίκτες που επιλέχτηκαν μέσα από εκατοντάδες συμμετοχές και 12 πρόσωπα που έχουν γίνει γνωστά στην Ελλάδα μέσα από τη δουλειά τους. Από αυτές τις δύο ομάδες μόνο ένας διαγωνιζόμενος θα είναι αυτός που θα επιβιώσει στο τέλος και θα είναι ο νικητής που θα λάβει το μεγάλο έπαθλο.

Ο Γιώργος Χρανιώτης

Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο νησί οι διαγωνιζόμενοι θα συμμετέχουν σε ειδικά διαμορφωμένα παιχνίδια, γεμάτα δράση, με δοκιμασίες οι οποίες θα έχουν ανταμοιβή την ασυλία, με αποτέλεσμα να δοκιμαστούν όχι μόνο οι σωματικές αντοχές τους, αλλά και οι ψυχικές ώστε να διασφαλίσουν μια θέση στο παιχνίδι.

Παρουσιαστής του show θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης. 

Δείτε το τρέιλερ του Survivor