Πέμπτη, 06 Απριλίου 2017 18:34

Σεμινάριο Επαγγελματιών Καλλιτεχνών Φωτογράφων στην Καλαμάτα

Σεμινάριο Επαγγελματιών Καλλιτεχνών Φωτογράφων στην Καλαμάτα

 

Διήμερο σεμινάριο διοργανώνει στην Καλαμάτα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 8 και 9 Απριλίου η Ενωση Επαγγελματιών Καλλιτεχνών Φωτογράφων Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου.

Το αντικείμενο του σεμιναρίου, στο οποίο θα διδάξει ο Αρης Αγγέλου, είναι το wedding videography .

Το σεμινάριο, το οποίο -όπως ενημερώνει η Ενωση-, θα έχει περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Ιβίσκος Hibiscus» (Φαρών 196) κοντά στο λιμάνι της Καλαμάτας.

Από την Ενωση διευκρινίζεται ότι το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο επαγγελματίες φωτογράφοι, το προσωπικό των επιχειρήσεών τους και τα μέλη της οικογένειάς τους που απασχολούνται αποκλειστικά και μόνο στις επιχειρήσεις τους.

Το κόστος συμμετοχής και για τις δύο ημέρες, συμπεριλαμβανομένου και του γεύματος της Κυριακής, θα είναι 60 ευρώ για τα μέλη της Ενωσης, 40 ευρώ για το προσωπικό των επιχειρήσεών τους και τα μέλη της οικογένειάς τους που απασχολούνται αποκλειστικά και μόνο στις επιχειρήσεις τους και 90 ευρώ για τους εκπαιδευόμενους φωτογράφους εκτός Σωματείου. 

Οσοι έλθουν από μακριά, προσθέτει η Ενωση στην ανακοίνωσή της, «μετά από συνεννόηση μπορούμε να τους βοηθήσουμε να κάνουν κράτηση στο ξενοδοχείο που θα γίνει το σεμινάριο με καλύτερη τιμή», τονίζοντας ότι «το σεμινάριο θα επιδοτηθεί εν μέρει από την Ενωση για τα μέλη της».

 

Οι ενδιαφερόμενοι για οποιαδήποτε λεπτομέρεια και για κράτηση θέσεων θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον αντιπρόεδρο Χρόνη Χρονόπουλο στο τηλέφωνο 27210 29001 ώρες εργασίας ή με τον γραμματέα Ευάγγελο Βρυώνη στο τηλέφωνο 6937-118547 ή να στείλουν email στο eekfnp@gmail.com