Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2017 21:53

Η "Ωραία Κοιμωμένη" τον Αύγουστο στην Καλαμάτα 

Η "Ωραία Κοιμωμένη" τον Αύγουστο στην Καλαμάτα 

Στις 16 Αυγούστου έρχεται στο Κάστρο Καλαμάτας η παράσταση "Ωραία Κοιμωμένη" σε σκηνοθεσία Γιώργου Γιανναράκου, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.

Το κλασικό, αγαπημένο παραμύθι συνεχίζει το καλοκαίρι να κερδίζει το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων, προσφέροντας θέαμα, διασκέδαση, αλλά και σύγχρονα μηνύματα, ειδικά στα παιδιά. Ενα παιδικό έργο με συναρπαστική πλοκή, που μεταμορφώνεται ταυτόχρονα σε ένα μουσικό παραμύθι, πλημμυρισμένο από τις υπέροχες μελωδίες του γνωστού συνθέτη Δημήτρη Μπουζάνη. Τo κείμενο υπογράφει και επιμελείται η  Αγαθή Δημητρούκα.

Βοηθός σκηνοθέτη ήταν ο Λευτέρης Παπακώστας, οι φωτογραφίες και το trailer ήταν του Αντώνη Morgan - Κωνσταντουδάκη, οι χορογραφίες του Βασίλη Σκαρμούτσου, τα σκηνικά/κουστούμια των Βάλης Μαυρίδου, Zωής Αρβανίτη. Σχεδιαστής φωτισμού ήταν ο Αργύρης Θέος, τα γραφιστικά επιμελήθηκε η Κατερίνα Κουνιάκη.

Παίζουν και τραγουδούν οι ηθοποιοί: Κατερίνα Αθανασιάδη, Αλέξανδρος Βάρθης, Αφροδίτη Βραχοπούλου, Λευτέρης Παπακώστας, Νικόλας Φραγκιουδάκης, Ελενα Χαραλαμπούδη.

Η γενική είσοδος κοστίζει 10 ευρώ, το φοιτητικό, ανέργων 8. Η προπώληση γίνεται στο http://www.viva.gr/.