Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2017 07:53

Επιτυχημένη η Λευκή Νύχτα στους Γαργαλιάνους (βίντεο-φωτογραφίες)

Επιτυχημένη η Λευκή Νύχτα στους Γαργαλιάνους (βίντεο-φωτογραφίες)

 

Κέφι, διασκέδαση, καλή διάθεση και πλήθος κόσμου χαρακτήρισαν την 1η Λευκή Νύχτα που διοργάνωσε ο Εμπορικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος Γαργαλιάνων το βράδυ της Δευτέρας.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα τους και οι δρόμοι της πόλης πλημμύρισαν από κατοίκους και επισκέπτες  σε μια βραδιά ξεχωριστεί και χαρούμενη. Μουσικά σχήματα, χοροί, ζογκλέρ , κεράσματα, προσφορές από τα καταστήματα που έμειναν ανοιχτά μέχρι πολύ αργά και μια πλατεία να βουλιάζει από κόσμο συνέθεσαν το σκηνικό της βραδιάς που μόνο ως επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί.

Αυτό εξάλλου επισήμανε και ο πρόεδρος του Συλλόγου Διονύσιος Κωνσταντόπουλος που μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου όλες αυτές τις ημέρες έκαναν μεγάλο αγώνα για την καλύτερη διοργάνωση της βραδιάς. Κάνοντας ένα απολογισμό της βραδιάς σημείωσε «Η βραδιά αυτή ήταν πάρα – πάρα πολύ καλή, δεν το περιμέναμε, ο κόσμος μας υποστήριξε βρέθηκε κοντά μας, γέμισαν οι Γαργαλιάνοι από κόσμο, οι δρόμοι, τα μαγαζιά, η πλατεία μας. Πήγε πάρα πολύ καλά  ευχαριστούμε πάρα πολύ και υποσχόμαστε ότι του χρόνου θα έχουμε πιο πολλά πράγματα πιο διαφορετικά και να είναι δίπλα μας, αγαπάμε τον τόπο μας και πιστεύουμε ότι θα κάνουμε κάτι καλύτερο. Τα μηνύματα από τα καταστήματα είναι πολύ καλά , πολύ θετικά , δεν το περιμένανε. Δεν περίμενε και ο κόσμος ότι οι Γαργαλιάνοι έχουν τόσα πολλά μαγαζιά και μας δίνει συγχαρητήρια για τα μαγαζιά που έχουμε»

Η βραδιά ξεκίνησε με τις δημοτικές Φιλαρμονικές Κυπαρισσίας και Γαργαλιάνων που έδωσαν και το σύνθημα της διασκέδασης με τις χαρούμενες μελωδίες τους, παράλληλα έξω από τα καταστήματα υπήρχαν μικροί μπουφέδες με κεράσματα, μουσικά σχήματα σε διάφορα σημεία καλύπτοντας όλα τα μουσικά γούστα έδιναν ρυθμό στην διασκέδαση, απίθανοι ζογκλέρ ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους, ενώ ένα σόου από ατελείωτες σαπουνόφουσκες κατέπληξε τους πάντες, χορευτικά δρώμενα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο της πόλης πρόσθεσαν την δική τους πινελιά, ενώ στην κεντρική πλατεία που επικρατούσε το αδιαχώρητο από κόσμο γινόταν και προβολή κινηματογραφικών αφιερωμάτων για την Τριφυλία. 

Κ.Μπ.