Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017 16:48

Ποιητική βραδιά στη Μπούκα 

Ποιητική βραδιά στη Μπούκα 

Μια μαγική βραδιά, με ποίηση και μουσική στην παραλία της Μπούκας, δίπλα στο Κουλντούκι, διοργάνωσε το Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης για να γιορτάσει τα 11 χρόνια δραστηριότητάς του στην τοπική κοινωνία.

Η ετήσια εκδήλωση με γενικό τίτλο «πάμε Μπούκα» φέτος είχε θέμα: «Ξεφυλλίζοντας σελίδες νησιωτών ποιητών», με στίχους των: Κικής Δημουλά, Γιώργου Μαρκόπουλου, Καίτης Καγκαράκη, Φρίντας Λιάππα, Νίκης Κακαβά, Αλέκας Κατσουλίδου, Μέμου Παναγιωτόπουλος, αλλά και υπέροχες μελωδίες από τον Αντώνη Κουφουδάκη και τον Αλέξανδρο Αρτεμίσιο στην κιθάρα να συνοδεύουν τη φωνή της Μαρίας Κρασοπούλου.

Στην εκδήλωση παρέστη η Καίτη Καγκαράκη, ενώ απαγγελίες έγιναν και από τη Μαρία Πλατάρου και την Γεωργία Λαμπροπούλου. Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Κέλλυ Δημητρούλια, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης, η πρόεδρος Τασιάννα Κροντήρη και η αντιπρόεδρος Ντίνα Αντωνάκου.

Οι εθελοντές του Σωματείου είχαν φροντίσει για τη διακόσμηση του γεφυριού στο Κουλντούκι κι ευρύτερα του χώρου της εκδήλωσης, δημιουργώντας μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα. Πλήθος φίλοι και μέλη του Σωματείου καθώς κι εκπρόσωποι τοπικών φορέων τίμησαν με την παρουσία τους τη βραδιά.