Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017 13:01

Πρεμιέρα της παράστασης «Επείγοντα περιστατικά» και ντεμπούτο της ομάδας «Fraction»

Γράφτηκε από την

Πρεμιέρα έχει την Κυριακή η νεοσύστατη θεατρική ομάδα της Καλαμάτας «Fraction», με την παράσταση «Επείγοντα περιστατικά» σε κείμενα του Αρκά.

Πρόκειται για μια πολιτικοκοινωνική αλληγορία δύο πράξεων, «Εχθροί εξ αίματος» και «Βιολογικός μετανάστης», που αποτυπώνει με ευφυές χιούμορ την σύγχρονη πραγματικότητα. Οι παραστάσεις θα δοθούν στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας έως και τις 24 Νοεμβρίου στις 9.30 μ.μ. 

Οι συντελεστές είναι οι: σκηνοθεσία: Σπύρος Ρουμελιώτης, σκηνικά: Βασίλης Μπιτσώνης και Δημήτρης Μπιτσώνης, ήχος - φώτα: Χρήστος Κουτσαϊμάνης, βοηθοί σκηνοθέτη: Μαρία Θεοδωρακάκου – Γωγώ Μπελογιάννη. Παίζουν με σειρά εμφάνισης: Εχθροί εξ’ αίματος: Γωγώ Μπελογιάννη, Βασίλης Μπιτσώνης, Κώστας Κουτσουμπός. Βιολογικός Μετανάστης: Μαρία Θεοδωρακάκου, Γιώργος Παπαδόπουλος, Σπύρος Ρουμελιώτης, Κώστας Κουτσουμπός.

Η παράσταση είναι κατάλληλη για άτομα άνω των 15 ετών. Οι τιμές εισιτηρίων έχουν ως εξής: 10 ευρώ για ενήλικες, 8 ευρώ το εφηβικό, φοιτητικό, πολυτέκνων και ανέργων, με την προσκόμιση στον έλεγχο των απαραίτητων δικαιολογητικών και της κάρτας ανεργίας. Η προπώληση γίνεται: Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, “Makers”, “Οναρ”, “Κονταργύρη”. 

Στο site της “Ε” μπορεί κανείς να λάβει μέρος στο σχετικό διαγωνισμό για να κερδίσει πρόσκληση για την παράσταση.