Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 07:55

20+1 χρόνια “Elite City Resort” σε μία λαμπερή επετειακή εκδήλωση

 

Tα 20+1 χρόνια λειτουργίας του γιόρτασε την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου το ξενοδοχείο “Elite City Resort”, με μια επετειακή εκδήλωση στην κατάμεστη “Royal Cruise Hall”.

Προσκεκλημένοι στο λαμπερό πάρτι ήταν όλοι όσοι εργάστηκαν στο ξενοδοχείο, αυτά τα 21 χρόνια, συνεργάτες και εκπρόσωποι των MME. Το “παρών” έδωσαν επίσης σημαντικές προσωπικότητες του αθλητισμού όπως οι ολυμπιονίκες Πηγή Δεβετζή, Βούλα Κοζομπόλη, Νίκη Μπακογιάννη, γνωστά πρόσωπα της showbiz όπως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, δημοσιογράφοι από Αθηναϊκά ΜΜΕ, η Τραϊάνα Ανανία, μοντέλα από το GNTM, παίχτες από το “Nomads” και καλλιτέχνες  όπως ο Τόνυ Σφήνος και ο Μεσσήνιος Παναγιώτης Μπουραντώνης που ανέλαβαν την διασκέδαση της βραδιάς.

Κεντρικός παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης από την πρωινή εκπομπή του Star Channel. Η βραδιά ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του ιδιοκτήτη, προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου Νικήτα Ι. Κάρτσωνα. Στην συνέχεια οι παρευρισκόμενοι είδαν την εξέλιξη του ξενοδοχείου από το 1998 έως και σήμερα μέσα από την ανασκόπηση που έκαναν η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Γεωργία Γεωργαρά και ο διευθυντής του ξενοδοχείου Νίκος Μαλαπέτσας, ενώ παρακολούθησαν σε βίντεο εικόνες από την ιστορία του ξενοδοχείου και δηλώσεις εργαζομένων.

Ακολούθησαν βραβεύσεις στην κατηγορία των συνεργατών με κριτήριο την μακροχρόνια σταθερή συνεργασία. Βραβεία “Xρυσού Συνεργάτη” απονεμήθηκαν στους: “Manessis Travel” για την συνεργασία στον τομέα γενικού τουρισμού, “Congress world” για την συνεργασία στον τομέα του συνεδριακού τουρισμού. Επίσης στον τομέα των συνεργατών - προμηθευτών Βραβείο “Xρυσού Συνεργάτη” απονεμήθηκε στους: Βασίλειο Μπούνα (ανθοπωλείο), Αθανάσιο Μιχ. Ρεσβάνη (ιχθυοπωλείο), Βασιλική Ν. Πουλέτη & Υιοι ΟΕ (αρτοποιείο), Βασίλειος Σιαμπής και ΣΙΑ Ο.Ε (εμπόριο φρούτων - λαχανικών).

Η βραδιά και η συγκίνηση κορυφώθηκαν, όταν βραβεύτηκαν οι 7 εργαζόμενοι που βρίσκονται στην επιχείρηση από την 1η μέρα λειτουργίας της. Πρόκειται για τους: Κατερίνα Καούνη (λογίστρια), Albert Ruci (κηπουρός), Ευστρατία Κατσικέα (προϊσταμένη ορόφων),

Φιλάνθη Καλογεράκου (σερβιτόρα), Πάρης Καλογεράκος (ρεσεψιονίστ), Γεώργιος Κουτίβας  (υπεύθυνος κρατήσεων), Νικόλαος Μαλαπέτσας (διευθυντής).

Την απονομή έκανε ο κ. Καρτσωνας, μαζί με τους επίσημους προσκεκλημένους. Ακολούθησε  πάρτι με τον Τόνυ Σφήνο που απογείωσε το κέφι και τον Παναγιώτη Μπουραντώνη που πήρε την σκυτάλη της διασκέδασης έως τις πρωινές ώρες.

Το “Elite City Resort” έδωσε ένα δυναμικό “παρών” και δεσμεύτηκε να συνεχίσει την προσπάθεια για την ανοδική πορεία του στον τουρισμό και τα επόμενα χρόνια.