Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012 04:48

Ταινία σε Πύλο και Μάνη με αστέρες του Χόλιγουντ

Ταινία σε Πύλο και Μάνη με αστέρες του Χόλιγουντ


Ταινία με πρωταγωνιστές διάσημους ηθοποιούς του Χόλιγουντ θα γυριστεί το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου στη Μεσσηνία. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα γυρίσματα θα γίνουν στην περιοχή της Πύλου και έχουν κλειστεί δωμάτια για τα μέλη του τεχνικού κινηματογραφικού συνεργείου. Πολλοί μάλιστα συνδέουν την ταινία με τις επισκέψεις διάσημων αστέρων της μεγάλης οθόνης στην Costa Navarino.
Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες φιλοξενήθηκε στην Costa Navarino ο Ιθαν Χοκ. Επίσης, στο Διαδίκτυο έχουν δημοσιευτεί -χωρίς να διαψευστούν- πληροφορίες για επίσκεψη του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνας Τζολί στην Costa Navarino. Ανεξάρτητα όμως από τους πρωταγωνιστές, το σίγουρο είναι ότι στη Μεσσηνία θα γυριστεί ταινία με αστέρες του Χόλιγουντ κι ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου και θα ολοκληρωθούν το φθινόπωρο. Σύμφωνα με άλλη πηγή, ένα μέρος των γυρισμάτων θα γίνει στη Μάνη.
Σε κάθε περίπτωση, η ταινία θα προβάλει τη Μεσσηνία στη διεθνή αγορά και θα δώσει τη δυνατότητα στο νομό να καταξιωθεί ως τουριστικός προορισμός. Αλλωστε υπάρχουν πολλά παραδείγματα τουριστικών προορισμών που καθιερώθηκαν ή αναβαθμίστηκαν μέσω μίας και μόνο ταινίας: Η Κεφαλλονιά και "Το μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι" είναι ένα από αυτά.