Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019 17:04

«Ομοιοι της Μάνης»: Τίμησαν τη Νέλλη Καμχή-Σεφιχά

«Ομοιοι της Μάνης»: Τίμησαν τη Νέλλη Καμχή-Σεφιχά

 

 

Συνεδρία με θέμα «Η Ιστορία της Νέλλης Καμχή-Σεφιχά: Μια ιστορία συνύπαρξης και αλληλοβοήθειας» διοργάνωσε το Σάββατο 5 Οκτωβρίου το Ινστιτούτο για την προβολή και την ανάπτυξη της Μάνης «Ομοιοι της Μάνης».

Η εκδήλωση έγινε στο ξενοδοχείο «Belle Helene», στο Βαθύ, στο πλαίσιο των «Ημερών Φυσιολογίας στη Μάνη 2019».

Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο Πωλ Ισαάκ Χάγουελ, ηλεκτρολόγος μηχανικός Ph.D. (University of California, Berkeley), μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην International Holocaust Remembrance Alliance (IHRA), μέλος της Ακαδημαϊκής Ομάδας Εργασίας (AWG) και της Επιτροπής για τη «Γενοκτονία των Ρομά».

Ο πρόεδρος των «Ομοίων της Μάνης» καθηγητής Μιχάλης Κουτσιλιέρης παρουσίασε την τιμώμενη Νέλλη Καμχή-Σεφιχά, η οποία ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη για να παραβρεθεί στη Μάνη, συνοδευόμενη από το γιο της Λάρρυ Σεφιχά, αντιπρόεδρο της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης, και οικογενειακούς φίλους. Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο των «Ομοίων της Μάνης» απέδωσε τιμές και αναμνηστικά στη Νέλλη Καμχή-Σεφιχά και στον Πωλ Ισαάκ Χάγουελ, ενώ η εκδήλωση έκλεισε μουσικά με την παιδική ορχήστρα του Μπάμπη Γούλα.