Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2019 14:25

Ο "Ασπροδόντης" την Κυριακή στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την

 

Η παιδική παράσταση "Ασπροδόντης" θα ανέβει από τον Μάριο Ιορδάνου και το θίασό του στο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας αύριο, Κυριακή στις 12 μ.μ. και στις 6 μ.μ.

Το αριστούργημα του Τζακ Λόντον ζωντανεύει για πρώτη φορά στη θεατρική σκηνή σε μία παράσταση για όλη την οικογένεια που συνδυάζει γέλιο, χορό, τραγούδι και διαδραστικότητα, με τους μικρούς φίλους του θεάτρου να συμμετέχουν και οι ίδιοι σε μία παράσταση γεμάτη μηνύματα.

ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο Ασπροδόντης είναι ένα μικρό λυκάκι. Για την ακρίβεια είναι μισό λυκάκι και μισό σκυλάκι. Λατρεύει τη φύση και το παιχνίδι και ζει με τη μαμά του στο δάσος. Μία ημέρα, ένας Ινδιάνος τον βρίσκει να παίζει ανέμελος με τη μητέρα του και τους προτείνει να τους πάρει μαζί του. Πολλά αναπάντεχα γεγονότα όμως θα χωρίσουν τον Ασπροδόντη από την οικογένειά του. Θα συναντήσει άγρια ζώα, σκανταλιάρικα πουλιά του δάσους και έναν καουμπόη που δεν αγαπάει τα ζωάκια. Μέσα σε αυτό το ταξίδι της ενηλικίωσης, ο Ασπροδόντης θα ξεπεράσει δυσκολίες, θα κάνει φιλίες και θα βάλει τα δυνατά του για να γυρίσει πίσω στη μητέρα του και τον Ινδιάνο του. Άραγε, θα τα καταφέρει;

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Παίζουν: ο Ασπροδόντης, η μαμά Λύκαινα, ο αρχηγός Ινδιάνος, το γενναίο λιοντάρι, ο παιχνιδιαρης παπαγάλος και ο πονηρός καουμπόη. Σκηνοθεσία/Μουσική επιμέλεια: Μάριος Ιορδάνου, Θεατρική διασκευή/ Χορογραφίες: Σοφία Καζαντζιάν, Σκηνογραφία/ Ενδυματολογία: Βαλεντίνο Βαλάσης, Σχεδιασμός φωτισμού: Χριστόφορος Τσακιρόπουλος, Βοηθός σκηνοθέτη:Μέλπω Μπατσακούτσα, Σχεδιασμός αφίσας: Ηλίας Στεφανίδης.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής: Προπώληση: 7 ευρώ (Βιβλιοπωλείο “Ολα Χαρτί”, Πνευματικό Κέντρο και viva.gr) και στο ταμείο 9 ευρώ. Για πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο: 6974876024.