Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 08:32

Παρουσιάστηκε το λογότυπο του 8ου Καλαματιανού Καρναβαλιού

Γράφτηκε από τον
Παρουσιάστηκε το λογότυπο του 8ου Καλαματιανού Καρναβαλιού

 

Το 8ο Καλαματιανό Καρναβάλι ξεκίνησε χθες, με κέφι και αισιοδοξία, με την πρώτη προκαρναβαλική εκδήλωση στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε με εντυπωσιακό τρόπο το καρναβαλικό λογότυπο, το οποίο “προσγειώθηκε” με γερανό, υπό τους ήχους ελικοπτέρου και δρώμενου προσγείωσης, παρουσία “πιλότου”, υπαλλήλων αεροδιαδρόμου και χρωματιστών καπνογόνων. Το λογότυπο που είναι δημιουργία της Μαρίας Σπηλιοπούλου, υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Καρναβαλικής Επιτροπής Γιάννης Δούζης, παρουσία του δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου, του προέδρου της “Φάρις” Παντελή Δρούγα, του προέδρου της Κοινότητας Καλαμάτας Παναγιώτη Λύρα και μελών της Καρναβαλικής Επιτροπής και της Καρναβαλικής Συγκλήτου.

Ο δήμαρχος Θαν. Βασιλόπουλος καλωσόρισε το 8ο Καλαματιανό Καρναβάλι, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως θα είναι το καλύτερο μέχρι τώρα καρναβάλι. Παρατήρησε ότι με προτροπή του κ. Δούζη επέστρεψε στους καρναβαλιστές και γι’ αυτό δήλωσε σίγουρος πως θα έχουμε ένα εξαιρετικό καρναβάλι.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης λειτούργησε καρναβαλικό εργαστήρι για τους μικρούς φίλους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τα δικά τους στολίδια.

Γ.Σ.


NEWSLETTER