Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2020 07:52

Αναζητούν την επόμενη “Βασίλισσα του Καλαματιανού καρναβαλιού”

Γράφτηκε από την

 

Υποψήφιες για τη “Βασίλισσα του Καλαματιανού καρναβαλιού” και της συνοδείας της αναζητά η Οργανωτική Επιτροπή και η Καρναβαλική Σύγκλητος του 8ου Καλαματιανού Καρναβαλιού.

Οι ενδιαφερόμενες πρέπει να τηρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις: 1) Να είναι ενήλικες και μέχρι 30 ετών (18-30 ετών) και 2) Να είναι μόνιμες κάτοικοι Καλαμάτας ή να σπουδάζουν σε σχολές της Καλαμάτας. Επιπλέον, ως προαιρετικά προσόντα, καλό είναι να έχουν παρακολουθήσει μαθήματα χορού, θεάτρου, μουσικής, τραγουδιού, ή ΜΜΕ, να έχουν συμμετοχή σε ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες ή καλλιτεχνικά σχήματα, να έχουν παρουσιάσει εκδηλώσεις αλλά και να έχουν δράσεις σε πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους μέχρι τη Δευτέρα 13/01 στην ηλεκτρονική διεύθυνση kalamatianokarnavali@gmail.com ή στα γραφεία της Καρναβαλικής επιτροπής καθημερινά από τις 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. (Πανταζόπουλου και Αναγνωσταρά, πίσω από το Πνευματικό κέντρο Καλαμάτας).

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΧΟΛΩΝ ΧΟΡΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Παράλληλα, η Οργανωτική Επιτροπή και η Καρναβαλική Σύγκλητος του 8ου Καλαματιανού Καρναβαλιού προσκαλεί τους ιδιοκτήτες των σχολών χορού ή εκπροσώπους τους, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν τη συμμετοχή τους στο θεσμό. Η συνάντηση θα γίνει την Πέμπτη στις 8 μ.μ. στα γραφεία της Καρναβαλικής επιτροπής.