Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020 10:45

Το promo video του 8ου Καλαματιανού Καρναβαλιού είναι γεγονός (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Το promo video του 8ου Καλαματιανού Καρναβαλιού είναι γεγονός (Βίντεο)

Παρουσιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας το promo βίντεο του 8ου Καλαματιανού Καρναβαλιού, στο "The New Post Cafe".

Τα γυρίσματα για το βίντεο έγιναν το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιανουαρίου σε διάφορα μέρη της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Μεταξύ άλλων, τα σημεία από τα οποία πέρασαν οι καρναβαλιστές που πήραν μέρος ήταν το Κάστρο, το Πάρκο του ΟΣΕ, η Πλατεία 23ης Μαρτίου αλλά και το Καρναβαλικό χωριό στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας.

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=share&v=af5vULE0ijs&fbclid=IwAR19byzzJYPjAyYpPvqy9gyLOF0TLGTtgUcenXSeLS8ABz04LLoEgrH_reA&app=desktop}

Πλέον, η Καλαμάτα έχει μπει επίσημα σε καρναβαλικούς ρυθμούς, ενώ οι εκδηλώσεις ύστερα από το “Carnival Fashion Show” το οποίο διοργανώθηκε στις 24 Ιανουαρίου θα συνεχιστούν το Σάββατο με την παράδοση των Καρναβαλικών λαβάρων στα γκρουπ.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Lavaroday - Σάββατο 8 Φεβρουαρίου
Παράδοση Καρναβαλικών λαβάρων στα γκρουπ και εκδήλωση με χορό και τραγούδι.

Τελετή έναρξης - Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου
Πανηγυρική γιορτή για την έναρξη του 8ου Καλαματιανού καρναβαλιού με σύνθημα «Πρωταγωνιστές είναι οι καρναβαλιστές». Η τελετή έναρξης θα έχει ως βασικό θέμα, λόγω της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, τη γιορτή των ερωτευμένων.

Παιδικό καρναβάλι - Σάββατο 22 & Κυριακή 23 Φεβρουαρίου
Για πρώτη φορά διοργανώνεται παιδικό καρναβάλι ,το οποίο είναι αφιερωμένο στην ανακύκλωση. Το Σάββατο στην Κεντρική προκυμαία Καλαμάτας θα γίνουν διάφορα παιχνίδια και δραστηριότητες για τα παιδιά και την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η παιδική καρναβαλική παρέλαση στον Πεζόδρομο της οδού Αριστομένους με τελετή λήξης στην Κεντρική πλατεία.

Νυχτερινή παρέλαση - Σάββατο 29 Φεβρουαρίου
Μεγάλη νυχτερινή παρέλαση των καρναβαλικών πληρωμάτων σε κεντρικούς δρόμους της Καλαμάτας.

Καρναβαλική παρέλαση, Τελετή λήξης - Κυριακή 1 Μαρτίου

Πανηγυρική ημερήσια παρέλαση των καρναβαλικών πληρωμάτων και αρμάτων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης. Θα ακολουθήσει η τελετή λήξης στην Κεντρική πλατεία με ένα μεγάλο party για όλους.


NEWSLETTER