Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020 12:50

Η παράσταση “Κατερίνα” στο Κάστρο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Η παράσταση “Κατερίνα” στο Κάστρο Καλαμάτας

 

Την Τετάρτη 12 Αυγούστου θα ανέβει τελικά η παράσταση του Γιώργου Νανούρη με τη Λένα Παπαληγούρα “Κατερίνα”, στο Κάστρο Καλαμάτας.

Ο Γιώργος Νανούρης διασκεύασε για το θέατρο και σκηνοθέτησε «Το βιβλίο της Κατερίνας» του Αύγουστου Κορτώ, με την συγκλονιστική Λένα Παπαληγούρα στον ομώνυμο ρόλο.

Η παράσταση που έχει διανύσει μια θριαμβευτική πορεία τα τελευταία 5 χρόνια με κοινό και κριτικούς να την εξυμνούν, έχει ξεπεράσει του 56.000 θεατές και έχει κερδίσει συνολικά 6 θεατρικά βραβεία.

Πρόκειται για την αληθινή ιστορία της διπολικής μητέρας του συγγραφέα. Η Κατερίνα έχει μόλις αυτοκτονήσει και αρχίζει να αφηγείται την καταραμένη ζωή της. Φάρμακα, χάπια, σύζυγος και γιος, αγάπη και μίσος, ομοφυλοφιλία, αυτοσαρκασμός, χιούμορ ανακατεμένο με πόνο, στοργή μέσα από στριγκλιές, και απόπειρες αυτοκτονίας αποτελούν την χαοτική πραγματικότητα της ηρωίδας που παλεύει με τη διπολική διαταραχή και γραπώνεται από όποιον μπορεί, με αποτέλεσμα να παρασύρει μια ολόκληρη οικογένεια στη δίνη της αρρώστιας της.

Ωρα έναρξης: 9.30 μμ.

Προπώληση: viva και Πνευματικό Κέντρο.


NEWSLETTER