Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021 17:37

Παρουσίαση βιβλίου του Παν. Κατσίβελα: "Η συμβολή της περιοχής των Γαργαλιάνων στην Επανάσταση"

Γράφτηκε από τον
Παρουσίαση βιβλίου του Παν. Κατσίβελα: "Η συμβολή της περιοχής των Γαργαλιάνων στην Επανάσταση"

Το βιβλίο του Παναγιώτη Α. Κατσίβελα «Η συμβολή της περιοχής των Γαργαλιάνων στην Επανάσταση» από τις εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα», παρουσιάζει ο Μορφωτικός Σύλλογος Γυναικών Γαργαλιάνων.

Η εκδήλωση θα γίνει στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από τον Αγώνα της Παλιγγενεσίας, την Παρασκευή 30 Ιουλίου στις 9 μ.μ. στον προαύλιο χώρο της Μπρισκείου Βιβλιοθήκης, στο Πάρκο των Γαργαλιάνων.

Θα μιλήσουν η Πηνελόπη Λαμπούση (φιλόλογος, μεταπτυχιακός ειδικής εκπαίδευσης, ιστορικός τέχνης, αρθρογράφος, πρόεδρος του Παμμεσσηνιακού Συνδέσμου Πατρών «Ο Παπαφλέσσας», μέλος του Δ.Σ. της Μεσσηνιακής Αμφικτιονίας, κάτοχος και διαχειρίστρια του επιστημονικού site RP και πιστοποιημένη e-professor), ο Φώτης Λεπίδας (νομικός, δημοσιολόγος, μετεκπαιδευθείς στο Montpellier της Γαλλίας, στο δίκαιο της υγείας), η Ειρήνη Παπαχριστοφίλου (Business planning and information systems TEI Πάτρας, επίσημη παρουσιάστρια του «Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού και Παράδοσης -2019» του Δήμου Τριφυλίας) και η Κατερίνα Νικολοπούλου (πτυχιούχος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, σύμβουλος Τ.Ε. Γαργαλιάνων).

Κ.Μπ.


NEWSLETTER