Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 21:33

«Στρουμφάκια - Επιχείρηση Στρουμφίτα» στο Σαϊνοπούλειο

Γράφτηκε από την

 

 

Η παιδική παράσταση «Στρουμφάκια - Επιχείρηση Στρουμφίτα» ανεβαίνει στο 34ο Φεστιβάλ του Σαϊνοπουλείου Ιδρύματος στη Σπάρτη την Κυριακή 1 Αυγούστου.

Η επίσημη θεατρική παράσταση που παίζεται σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική και έχει ενθουσιάσει το παγκόσμιο κοινό «ταξιδεύει» για πρώτη φορά σε όλη την Ελλάδα. Μια εκπληκτική μεταφορά του κινουμένου σχεδίου, που όλοι λατρέψαμε μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές και τις κινηματογραφικές ταινίες, σε μια θεατρική παραγωγή που φέρνει ρεαλιστικά την μαγεία του Στρουμφοχωριού για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μετά από την παρουσίαση της σε πάνω από 30 χώρες.

Μια ήσυχη μέρα ξημερώνει στο Στρουμφοχωριό. Ο Σκουντούφλης, ο Γκρινιάρης, ο Προκόπης, ο Ντορεμί και ο Σπιρτούλης αφού έχουν κάνει την πρωινή τους γυμναστική με τις οδηγίες του Μπαμπαστρούμφ, πιάνουν τα στρουμφοσκουπάκια τους και αρχίζουν το καθάρισμα του Στρουμφοχωριού. Σε ένα σκοτεινό κάστρο εκεί κοντά ο φοβερός Δρακουμέλ και η αγαπημένη του Ψιψινέλ έχουν ετοιμάσει ένα τρομερό σχέδιο για να πιάσουν επιτέλους τα «μικρά απαίσια Στρουμφάκια». Θα καταφέρουν άραγε τα Στρουμφάκια να ξεφύγουν;

Πρωταγωνιστούν: Ιορδάνης Ιωαννίδης, Χριστιάνα Καρρίκι, Λένα Καστελιώτη, Μαριλένα Λιανού, Φανή Ξενογιαννοπούλου, Γιάννης Πανταγιάς, Στεφανία Σταυρακάκη, Βίκυ Χουδαλάκη.

Στις 8.30 μ.μ., το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ και τα βρίσκει κανείς: σήμερα στο γραφείο του Σαϊνοπουλείου (Κ. Παλαιολογόγου 86) 9 - 2μ.μ., την Κυριακή στο ταμείο του Σαϊνοπουλείου Αμφιθεάτρου από τις 7.30 μ.μ., στο www. viva.gr.