Τρίτη, 03 Αυγούστου 2021 21:35

Παρουσιάστηκε το βιβλίο του Παν. Κατσιβέλα: «Η συμβολή της περιοχής των Γαργαλιάνων στην Επανάσταση»

Παρουσιάστηκε το βιβλίο του Παν. Κατσιβέλα: «Η συμβολή της περιοχής των Γαργαλιάνων στην Επανάσταση»

Το βιβλίο του Παναγιώτη Α. Κατσίβελα «Η συμβολή της περιοχής των Γαργαλιάνων στην Επανάσταση», από τις εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα», παρουσιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής στους Γαργαλιάνους από τον Μορφωτικό Σύλλογο Γυναικών Γαργαλιάνων.

Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από τον Αγώνα της Παλιγγενεσίας στο προαύλιο της Μπρίσκειου Βιβλιοθήκης, στο Πάρκο των Γαργαλιάνων.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την πρόεδρο του συλλόγου Ελένη Τσαγκάρη η οποία καλωσόρισε το κοινό και παρουσίασε το συγγραφέα.
Για το βιβλίο μίλησαν οι: Πηνελόπη Λαμπούση, φιλόλογος με μεταπτυχιακό στην ειδική εκπαίδευση, ιστορικός τέχνης, αρθρογράφος, πρόεδρος του Παμμεσσηνιακού Συνδέσμου Πατρών «Ο Παπαφλέσσας», μέλος Δ.Σ. της Μεσσηνιακής Αμφικτιονίας, κάτοχος και διαχειρίστρια του επιστημονικού site RP και πιστοποιημένη e-professor. Φώτιος Λεπίδας, νομικός, δημοσιολόγος, μετεκπαιδευθείς στο Montpellier της Γαλλίας, στο Δίκαιο της Υγείας.
Ειρήνη Παπαχριστοφίλου, Business planning and information systems TEI Πάτρας, επίσημη παρουσιάστρια του «Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού και Παράδοσης 2019» του Δήμου Τριφυλίας. Κατερίνα Νικολοπούλου, πτυχιούχος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, σύμβουλος Τ.Ε. Γαργαλιάνων.
Η βραδιά έκλεισε με τον κ. Κατσίβελα ο οποίος έκανε σύντομη αναφορά στο βιβλίο και ευχαρίστησε όλους όσοι παραβρέθηκαν.

Κ.Μπ.