Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 19:52

Αναβάλλεται η εκδήλωση στο Ραμοβούνι

Γράφτηκε από την

 

     

Αναβάλλεται, σύμφωνα με ενημέρωση από το Δήμο Οιχαλίας, η προγραμματισμένη για αύριο Σάββατο, εκδήλωση τιμής για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 στο Ραμοβούνι της Κοινότητας Μίλα, τόπο γέννησης του ήρωα Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, λόγω των έκτακτων υγειονομικών συνθηκών και της εφαρμογής ειδικών μέτρων τοπικού χαρακτήρα στη Μεσσηνία.

Ο Δήμος Οιχαλίας ευχαριστεί τους συμμετέχοντες για την πρόθεση συμμετοχής τους και συγκεκριμένα τον υφυπουργό Παιδείας Αγγελο Συρίγο, τη Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας, το Δήμο Καλαμάτας, τους Αναβιωτές 1821 (Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Τριάδος Καλαμάτας, Σύλλογος Φίλων Ιστορίας “Χαράλαμπος Βιλαέτης” Πύργου Ηλείας, Σύλλογος “Παράδεισος” Καλαμάτας, Σκοπευτικός Ομιλος Παραδοσιακών Οπλων Πάτρας, “Ελληνομνήμονες” Καλαμάτας, Πολιτιστικός Σύλλογος Νεδουσαίων, Μορφωτικός Σύλλογος Μεσσηνίας, Σύλλογος Καραϊσκάκη Ξηρομέρου), το Σύλλογο Γυναικών Δωρίου, τη Φιλαρμονική του Δήμου Οιχαλίας, το σκηνοθέτη Ιωάννη Κωνστ. Μουτσούλα και το Messinia View.

Αναλόγως με την εξέλιξη των καταστάσεων θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης ή της οριστικής αναβολής της.