Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021 17:02

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Πύλου – Νέστορος

Γράφτηκε από την
Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Πύλου – Νέστορος

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις θα γίνουν σε όλο τον Δήμο Πύλου – Νέστορος το επόμενο διάστημα, που σκοπό έχουν να φέρουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Συγκεκριμένα, σήμερα Σάββατο στις 6.30 μ.μ. ξεκινά η γιορτή για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων στην Πύλο.

Για πρώτη φορά, οργανώνονται ακόμη εκδηλώσεις στις 6 κοινότητες που αποτελούν έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Πύλου – Νέστορος. Από την 29η Δεκεμβρίου έως και την 31η Δεκεμβρίου διαδραστικά σκηνικά θα στηθούν σε Μεθώνη, Χώρα, Βλαχόπουλο, Κορώνη, Χανδρινό και Πύλο.

Αναλυτικά οι εκδηλώσεις θα είναι οι εξής:

- σήμερα Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 6.30 μ.μ., φωταγώγηση δέντρου Πύλου στην Κεντρική Πλατεία Πύλου. Συμμετέχουν: η μπάντα «JeTlag» και η Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα Πύλου - Νέστορος.

- Αύριο Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ., φωταγώγηση δέντρου στην Πλατεία Ασίνης, διοργάνωση: Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Ασίνης.

- Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου στη Μεθώνη στις 11 π.μ. «Αγιος Βασίλης με το κουδούνι του, τη γενειάδα του και το σάκο του», παραμύθια Χριστουγέννων. Στην Κορώνη στις 3 μ.μ. «Αγιος Βασίλης με το κουδούνι του, τη γενειάδα του και το σάκο του», παραμύθια Χριστουγέννων.

- Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου στο Βλαχόπουλο στις 11 π.μ. «Αγιος Βασίλης με το κουδούνι του, τη γενειάδα του και το σάκο του», παραμύθια. Στην Κορώνη στις 12 μ. «Οι κούκλες και οι σαπουνόφουσκες», παντομίμες, ένα πρωτότυπο θέαμα για παιδιά και γονείς. Στου Χανδρινού στις 3 μ.μ. «Αγιος Βασίλης με το κουδούνι του, τη γενειάδα του και το σάκο του», παραμύθια. Στην Πύλο στις 4 μ.μ. «Οι κούκλες και οι σαπουνόφουσκες», παντομίμες, για παιδιά και γονείς. Στη Χώρα στις 7 μ.μ. «Οι κούκλες και οι σαπουνόφουσκες», παντομίμες.

- Την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου στη Χώρα στις 11 π.μ. «Αγιος Βασίλης με το κουδούνι του, τη γενειάδα του και το σάκο του», παραμύθια Χριστουγέννων, στην Πύλο στις 3 μ.μ., η ίδια εκδήλωση.



NEWSLETTER