Σάββατο, 09 Ιουλίου 2022 08:32

Το Penny Marathon αύριο στην Μπούκα

Το Penny Marathon αύριο στην Μπούκα

 

Στη Μεσσήνη και συγκεκριμένα στην Παραλία της Μπούκας θα φιλοξενηθεί αύριο Κυριακή το Penny Marathon, το event που συνδέει τη φιλοζωία με τον αθλητισμό.

Ο μαραθώνιος “ταξιδεύει” σε πολλές χώρες και πόλεις του κόσμου με σκοπό την στήριξη των φιλοζωικών οργανώσεων. Ο αγώνας θα ξεκινήσει 6 το απόγευμα. Οι διαδρομές που θα διεξαχθούν είναι μελετημένες έτσι ώστε να προσαρμόζονται σε όλα τα γούστα ανεξαιρέτως φυσικής κατάστασης. Είτε λοιπόν μόνος κανείς, είτε με το ζωάκι του, μπορεί να περπατήσει, να τρέξει ή και να ποδηλατήσει και έτσι να στηρίξει τον αγώνα του Φιλοζωικού Ομίλου Καλαμάτας.   

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

6.30 μ.μ.: Θα γίνει εκκίνηση από το σταθμό του τρένου στη Μεσσήνη για τις διαδρομές των 11,5 χλμ. και 6,5 χλμ.

7 μ.μ.: Δεύτερη εκκίνηση από τις εκβολές του ποταμού Παμίσου για τα 2,5 χλμ.

7.30 μ.μ.: Τρίτη εκκίνηση από το αλσύλλιο της Μπούκας για τη διαδρομή του 1 χλμ.

Θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια σε όσους συμμετάσχουν, είτε τρέξουν, περπατήσουν ή κάνουν ποδήλατο.

 

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

6.30 - 7.30 μ.μ. και 7.30 - 8.30 μ.μ.: Ο Σύλλογος “Η Χαρά του Παιδιού” προσφέρει 2 προγράμματα yoga μιας ώρας δίπλα στη θάλασσα, στην παραλία της Μπούκας. Για το μάθημα yoga δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής. Θα υπάρχει κουμπαράς ενίσχυσης. Θα χρειαστείτε το στρώμα σας και να κλείσετε θέση στο τηλ. 6947-677626 (Αγγελική Αγγελοπούλου).

8.30 μ.μ.: Χορευτικό show από τη Σχολή Χορού “Κίνησης Τέχνη” κι απ’ το Σύλλογο Χορού και Ενόργανης “Η Χαρά του Παιδιού”.

8.30 - 10 μ.μ.: Μουσική, κεράσματα και αναψυκτικά (προς πώληση), bazaar του Φιλοζωικού Ομίλου Καλαμάτας.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Η εγγραφή και συμμετοχή στη διοργάνωση είναι δωρεάν. Εφόσον κάποιος το επιθυμεί, μπορεί να ενισχύσει τους κουμπαράδες του ΦΟΚ ή να αγοράσει μπλουζάκια, κούπες κλπ. στο bazaar.

Για δήλωση συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Πουλάκο στο 6945-003291, για εγγραφές στις διαδρομές. Καθώς και με την Κατερίνα Πεζώνη / Katerina Pezoni στο 6947-962410 και στο email: katerinapesonis@gmail.com και την Κωνσταντίνα Φούκα/ Konstantina Fouka στο 6908-670384 και στο email: kostanfouk@yahoo.gr