Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 08:30

Ερχεται το “2ο Christmas Night Run Μεσσήνης 2022”

Ερχεται το “2ο Christmas Night Run Μεσσήνης 2022”

O Σύλλογος Αθλουμένων Μεσσήνης (Σ.Α.Μ) σε συνεργασία με τον Δήμο Μεσσήνης θα διοργανώσουν το “2ο Christmas Night Run Μεσσήνης 2022” τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου, με ώρα εκκίνησης στις 6.30 μ.μ. από την κεντρική πλατεία Μεσσήνης.

«Ελάτε μαζί να τρέξουμε/περπατήσουμε 3 φορές την περίμετρο της κεντρικής πλατείας της πόλης μας, να μεταφέρουμε τους δρόμους της Μεσσήνης το χαρμόσυνο πνεύμα των Χριστουγέννων αλλά και να προετοιμάσουμε τον οργανισμό μας μέσω της φυσικής δραστηριότητας να αντιμετωπίσει τις διατροφικές υπερβολές των ημερών» τονίζει το κάλεσμα. Συμμετοχές: α) Στον αγώνα 3000 μέτρων τρεξίματος και δυναμικού βάδην μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μαθητές γυμνασίου/λυκείου καθώς και ενήλικοι αθλούμενοι και αθλητές. β) Στον αγώνα 1000 μέτρων τρεξίματος και δυναμικού βάδην μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μαθητές Δημοτικού.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΓΩΝΑ

Ολοι οι συμμετέχοντες στον 2ο Βραδινό αγώνα τρεξίματος/δυναμικού βάδην Χριστουγέννων Μεσσήνης, θα παραλάβουν για την συμμετοχή τους, αναμνηστικό μετάλλιο και σκούφο Αη Βασίλη. Ο αγώνας δεν είναι ανταγωνιστικός ωστόσο θα χρησιμοποιηθεί σύστημα ηλεκτρονικής χρονομέτρησης για τους συμμετέχοντες που θέλουν να δοκιμάσουν την ικανότητα τους στην συγκεκριμένη απόσταση αλλά και για τον έλεγχο των περασμάτων. Η οργανωτική επιτροπή συστήνει σε όλους τους συμμετέχοντες ηλικίας μεγαλύτερης των 35 ετών, για την δική τους ασφαλή συμμετοχή, να υποβληθούν προηγουμένως στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, που θα βεβαιώνουν ότι είναι ικανοί να συμμετέχουν σε προσπάθεια τέτοιας έντασης και διάρκειας. Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για τους συμμετέχοντες στον αγώνα. Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή ανήλικων δρομέων, είναι η συγκατάθεση του κηδεμόνα τους.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση:  docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdgLDRALyRWL51ZkgwXt_P1sLextx-em-zaza-XtQ0U3e3vRg/viewform έως ότου συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός 300 συμμετοχών που προγραμματίζουν να υποστηρίξουν οι διοργανωτές. Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα οι διοργανωτές δεν θα δεχθούν καμία δήλωση συμμετοχής. Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν.  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικές με την εκδήλωση επικοινωνήστε με τα μέλη του Σ.Α.Μ στα τηλ: 6945003291 (Πουλάκος Ιωάννης), 6945932117 (Κολαμπά Δήμητρα), και 6974061582 (Ψαλλίδας Γεώργιος), από τις 5.30 μ.μ. έως τις 8 μ.μ.. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

5 μ.μ.-6.15 μ.μ.: Παραλαβή αριθμών (από κεντρική πλατεία Μεσσήνης)

6.30 μ.μ.: Εκκίνηση αγώνα

7.15 μ.μ.: Μουσικό πρόγραμμα

7.30 μ.μ.: Λήξη εκδήλωσης