Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013 08:25

Πρεμιέρα της ταινίας "Κυρ Κάβουρας Νο. 2"

Πρεμιέρα της ταινίας "Κυρ Κάβουρας Νο. 2"

Η πρεμιέρα της ταινίας "Κυρ Κάβουρας Νο. 2 - Η επιστροφή" του Συλλόγου Αποφοίτων Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας "Μαρία Κάλλας" θα γίνει την Κυριακή στο ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας στις 8 το βράδυ.

Η είσοδος κοστίζει 5 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν στο Κέντρο Ημέρας Παιδιού και Εφήβου με Αυτισμό Μεσσηνίας. Μετά την πρεμιέρα, ακολουθεί πάρτι στο "Κύτταρο" στην οδό Αμφείας και Ηφαίστου στο Ιστορικό Κέντρο. Μέρος των εσόδων του πάρτι θα διατεθεί για τον ίδιο σκοπό.

Πρόκειται για την ταινία - συνέχεια της θεατρικής παράστασης που ανέβηκε το καλοκαίρι του 2011 στο αμφιθέατρο του Κάστρου Καλαμάτας. 

Υπόθεση: η βαθύπλουτη και κακιά Σύλβια Βαν Ντερ Χλίδα είναι η πρόεδρος του Ομίλου "Βαν ντερ Χλίδα". Ενός από τους πιο μεγάλους και ισχυρούς ομίλους του κόσμου που πρόκειται να υπογράψει συμφωνία με μια εξίσου σημαντική εταιρία από την Ανατολή και συγκεκριμένα από την Τουρκία. Οταν ξαφνικά ένα "στιγμιαίο λάθος" χτυπά την πόρτα της έπαυλης και όλα αλλάζουν, όλα κινδυνεύουν να καταστραφούν. Ενα τροχαίο, ένα ταξίδι του μέλιτος, 2 θάνατοι, μια ανάσταση"...
Στην ταινία συμμετέχουν με σειρά εμφάνισης οι: Γιώργος Ηλιόπουλος, Παναγίωτης Κακούρος, Τάσος Καρακούσης, Σοφία Δρακοπούλου, Θαλένα Αβραμέα, Μαρία Κενσαλή, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, Βασιλική Χριστοπούλου, Μαρία Τσώνη, Κωνσταντίνα Αναγνώστου, Βάσια Φλώρου, Αγγελική Σάμπαλη, Φαίη Μαυρέα, Φανή Κανατζιά, Μαριάννα Φουρναράκου, Σοφία- Ειρήνη Γιαννοπούλου, Ελένη Τριανταφυλλίδου, Ιφιγένεια Κουραμπά, Ηλίας Κολλινιάτης.
"Γκεστ σταρς" οι: Γεωργία Φάσσου, Βίλμα Ταγαρούλια, Παναγιώτα Ψαρρέα.

Στα γυρίσματα βοήθησαν: Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, Σύλλογος Κρητών Μεσσηνίας « Ο Ψηλορείτης», κέντρο «Πυξίδα»,  τεχνικό γραφείο Μπάκος - Ρουσόπουλος, Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο, Αντζελα Σπηλιώτη, Δέσποινα Γιάνναρη, Αγγελική – Χαρίλαος, Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας.
Μοντάζ: Βασίλης Ηλιόπουλος, πλάνα: Παναγιώτης Κανελλόπουλος, Flοor manager: Μαρία Μπακάλη, φωτογραφίες: Φανή Κανατζιά, Αγγελική Σάμπαλη, γραφιστικά: Νίνα Καραλαζάρου και Βασίλης Ηλιόπουλος.

 Ολοι οι συμμετέχοντες εργάστηκαν αφιλοκερδώς.