Σάββατο, 07 Οκτωβρίου 2023 19:33

“Ο Καραγκιόζης στο μέτωπο του 1940” στο “Tsikibom Studio”

“Ο Καραγκιόζης στο μέτωπο του 1940” στο “Tsikibom Studio”

 

Η παράσταση «Ο Καραγκιόζης στο μέτωπο του 1940» θα παρουσιαστεί το Σάββατο 28 Οκτωβρίου στις 6 μ.μ. και την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στις 12μ. στο “Tsikibom Studio” (Κουτσομητοπούλου 9, Καλαμάτα).

Πρόκειται για ένα σύγχρονο και θεματικό έργο θεάτρου σκιών από τον Κωνσταντίνο Δημητρακόπουλο και την Γεωργία Δημητρακοπούλου.

Υπόθεση έργου…

Ο λαϊκός ήρωας Καραγκιόζης, αυτή τη φορά αναλαμβάνει χρέη λοχία και δημιουργεί το δικό του στράτευμα με προορισμό τα βουνά της Αλβανίας. Η κήρυξη του ελληνο-ιταλικού πολέμου είναι πλέον γεγονός! 28η Οκτωβρίου, και όλοι οι ήρωες του μπερντέ αναλαμβάνουν δράση. Ποιους θα συναντήσουν όταν θα δημιουργήσουν το δικό τους οχυρό στο βουνό; Θα έρθουν άραγε αντιμέτωποι με τους Ιταλούς και αν ναι, ποια η πρόθεσή τους; Μια παράσταση με έντονο ρυθμό, μπόλικο χιούμορ και αισιοδοξία που θα χαρούν μικροί και μεγάλοι και στην οποία ο Καραγκιόζης θα προσπαθήσει να τα ανατρέψει όλα! Θα καταφέρει να διαδώσει και εκεί το μήνυμα της ειρήνης; Η συνέχεια επί σκηνής… Για κρατήσεις θέσεων καλέστε στο τηλέφωνο: 6987447476.