Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2013 08:22

Μoυσική παράσταση της Λίνας Νικολακοπούλου

Μoυσική παράσταση της Λίνας Νικολακοπούλου

Η μoυσική παράσταση της Λίνας Νικολακοπούλου "Χειρολαβές" με την Αργυρώ Καπαρού έρχεται στην Καλαμάτα απόψε στις 10 το βράδυ στις "Σπονδές".

Η στιχουργός μιλώντας στην "Ε", για τη συνέντευξη που θα δημοσιευτεί στο αυριανό φύλο, είπε για την παράσταση "Ξεκινήσαμε από τον περασμένο Δεκέμβρη και για 3 – 4 μήνες στην Αθήνα, μετά κάναμε μια βόλτα στην Βόρεια Ελλάδα, αλλά και στο Σαρωνικό και σε 2 – 3 νησιά στο Αιγαίο. Να σας πως λοιπόν, ότι σ’ αυτές τις παρουσιάσεις είδα κόσμο που τους αρέσει γενικότερα η δουλειά μου κι ήταν άνθρωποι που είχαν καλλιέργεια και ηρεμία και συνείδηση του τι διακυβεύεται αυτή τη στιγμή. Απολαμβάνανε λοιπόν το ωραίο μ’ αυτήν την συνείδηση" "

Σήμερα το κοινό θα δει ένα δίωρο μουσικό πρόγραμμα βασισμένο στην καινούργια αυτή δισκογραφική δημιουργία με τίτλο “Χειρολαβές”, σε στίχους Λίνας Νικολακοπούλου και μουσική Δάφνης Αλεξανδρή. 

Τα νέα αυτά τραγούδια ακούγονται διανθισμένα με γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια της στιχουργού αλλά και άλλων δημιουργών της σύγχρονης Ελληνικής δισκογραφίας.

Η ταυτόχρονη προβολή οπτικού υλικού από το κέντρο της πόλης στην οθόνη τονίζουν το ιδιαίτερο ύφος αυτής της παράστασης.

Παίζουν οι μουσικοί: Bασίλης Χατζηλούκας κιθάρα, Γιάννης Τσόλκας πιάνο, πιανίκα, σκηνοθεσία οπτικού υλικού Κώστας Αυγέρης, καλλιτεχνική διεύθυνση: Λίνα Νικολακοπούλου

Στην οδό Υπαπαντής 18, τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ με ποτό. 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ PUBLIC

Νωρίτερα στις 7 το βράδυ στο "Public" Καλαμάτας θα γίνει από τους δημιουργούς η  παρουσίαση των "Χειρολαβών" φιλοξενεί ς σήμερα στις 7 μ.μ.. Οπως προαναφέραμε οι χειρολαβές είναι η νέα δισκογραφική δημιουργία σε στίχους Λίνας Νικολακοπούλου και μουσική Δάφνης Αλεξανδρή, που ερμηνεύει η Αργυρώ Καπαρού Το άλμπουμ διατίθεται αποκλειστικά από τα "Public".