Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024 17:40

Εκοψαν πίτα στο ΚΕΠΕΠΨΥ Μεσσηνίας

Εκοψαν πίτα στο ΚΕΠΕΠΨΥ Μεσσηνίας

Την πίτα του έκοψε το περασμένο Σάββατο το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας (ΚΕΠΕΠΨΥ) Μεσσηνίας.

Η εκδήλωση έγινε στο ξενοδοχείο “Rex” στην Καλαμάτα και σε αυτή παρευρέθηκαν γονείς, εκπαιδευτικοί και τοπικοί παράγοντες, που συνεργάζονται με το Κέντρο και στηρίζουν το έργο της πρόληψης των εξαρτήσεων.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Άγγελος Χρονάς μίλησε στον χαιρετισμό του για τη σημασία της πρόληψης, και η επιστημονικά υπεύθυνη του ΚΕΠΕΠΨΥ Φωτεινή Βλαχοπουλιώτη παρουσίασε τις δράσεις σε όλες τις ομάδες-στόχους για το 2023.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, καθώς και εκπρόσωποι φορέων που αποτελούν και μέλη της αστικής εταιρείας του ΚΕΠΕΠΨΥ. Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας Ανδρέας Σολδάτος και Γιώργος Σταθόπουλος, με τη συνοδεία του καθηγητή τους Αντώνη Κουφουδάκη - ο οποίος κέρδισε το φλουρί που αντιστοιχούσε σε μια δωροεπιταγή των 100 ευρώ από τοπικό σούπερ μάρκετ.