Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024 18:11

"Το Ξενοδοχείο των δύο κόσμων" από το Θεατρικό Εργαστήρι Μεσσήνης

"Το Ξενοδοχείο των δύο κόσμων" από το Θεατρικό Εργαστήρι Μεσσήνης

 

Η παράσταση "Το Ξενοδοχείο των δύο κόσμων" του Éric-Emmanuel Schmitt, σε διασκευή και σκηνοθεσία του Βασίλη Ρ. Φλώρου, θα ανεβεί από το Θεατρικό Εργαστήριο Μεσσήνης (ΘΕΜ) σε συνεργασία με το Δήμο Μεσσήνης και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στις 9 μ.μ. στο Εκκλησιαστήριο της Αρχαίας Μεσσήνης, με ελεύθερη είσοδο.

Το έργο "Το Ξενοδοχείο των δύο κόσμων" εξερευνά τα βαθύτερα νοήματα της ύπαρξης και της μεταφυσικής μέσα από την καθημερινή ανθρώπινη εμπειρία και προκαλεί, εμπνέει και προβληματίζει. Υπό την καθοδήγηση του Βασίλη Ρ. Φλώρου, οι ηθοποιοί ερμηνεύουν τους πολύπλοκους χαρακτήρες με βάθος και αυθεντικότητα, προσκαλώντας το κοινό σε ένα ταξίδι προς την αυτογνωσία και την κατανόηση του ανθρώπινου πνεύματος.

Σκηνοθεσία-Διασκευή: Βασίλης Φλώρος, Μουσική Επιμέλεια: Αγγελική Ιντζέμπελη, Ελενα Πανταζοπούλου, Ενδυματολόγος: Δέσποινα Μακαρούνη, Επιμέλεια κοστουμιών και φροντιστήριο: Ολγα Πανοπούλου, Φωτισμός: Παναγιώτης Παπαζερβέας, Επιμέλεια χειρισμού ήχου - φώτων: Αγγελική Ιντζέμπελη, Παναγιώτης Καραμπέτσος, Επιμέλεια αφίσας-προγράμματος: Μαρία-Αγγελική Βασιλαδιώτη, Μακιγιάζ: Ανθή Καισαρή, Κατασκευή Σκηνικών: Δημήτρης-Αλέξανδρος Ανδριανόπουλος, Βασίλης Λαγός.

Παίζουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί: Ιούλιος, Αλέξανδρος Λενά. Μάγος Ρατζαμπούρ, Αθανάσιος Σταθόπουλος. Πρόεδρος Ντελμπέκ, Μιχάλης Τσαμπλάκος. Βραδύγλωσσος Παντελεήμων, Σπύρος Καπετανάκης. Μαρία, Αλέκα Δρακοπούλου. Γιατρός S, Κωνσταντίνα Χαρλέπα. Λώρα, Γεωργία Λαμπροπούλου, Αγγελοι: Αναστασία Γυφτάκη, Ελένη Ντουφεξή.