Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024 18:43

Το νέο Δ.Σ. της «Νέας Σκηνής»

Το νέο Δ.Σ. της «Νέας Σκηνής»

Σε σώμα συγκροτήθηκε τη Δευτέρα 15 Ιουλίου το νεοεκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Νέα Σκηνή», το οποίο αναδείχθηκε μετά την εκλογική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε στις 3/7.

Η συγκρότηση του Δ.Σ. έχει ως εξής: Πρόεδρος: Ανδρέας Βρυώνης, Αντιπρόεδρος: Έλενα Χρονοπούλου, Γραμματέας: Παναγιώτα Καρρά, Ταμίας: Γεωργία Αγγελοπούλου, Έφορος: Άννα Παπανικολάου. Αναπληρωματικά μέλη: Σοφία Δούση, Δέσποινα Δουργούνα και Μιρέλλα Ξυπόλυτου.

Στη συνεδρίαση αποφασίστηκε η δημιουργία τριών ομάδων εργασίας (επιτροπών) που θα απαρτίζονται από μέλη του Συλλόγου, οι οποίες είναι οι εξής: Επιτροπή Βεστιαρίου και Υλικών: Σταυρούλα Κωστοπούλου, Σοφία Δούση, Μιρέλλα Ξυπόλυτου. Λογοτεχνική/Θεατρική Επιτροπή: Μαρία Σταθέα, Ισμήνη Κωνσταντοπούλου, Άννα Παπανικολάου. Επιτροπή Χορωδίας: Τέτα Βασιλάκη, Νικόλαος Τσιλιβαράκος, Ανδρέας Βρυώνης.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν και την απαρτίζουν οι: Νικόλαος Τσιλιβαράκος, Ελένη Κωνσταντοπούλου και Σταυρούλα Κωστοπούλου. Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο σύλλογος θα προβεί τις επόμενες ημέρες σε νέα ανακοίνωση για τις δράσεις του, που έχει προγραμματίσει έως το τέλος του 2024.