Δευτέρα, 02 Ιουνίου 2014 11:16

Οι 10 νικητές των διπλών προσκλήσεων για το TEDxKalamata 2014

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός της "Ε" και του eleftheriaonline.gr για 10 διπλές προσκλήσεις για το TEDxKalamata 2014, που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο (7/6) στην Αρχαία Μεσσήνη.

Όπως ήταν αναμενόμενο  υπήρξε σημαντικό ενδιαφέρον από άτομα διαφόρων ηλικιών να παρακολουθήσουν την μεγάλη αυτή εκδήλωση. Μετά από κλήρωση που διενήργησε η ομάδα του TEDxKalamata, οι 10 νικητές με τους οποίους θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία είναι:

  1. Παναγιώτης Δημητρακόπουλος
  2. Νίκη Λυμπεροπούλου
  3. Γιώργος Καπερώνης
  4. Ειρηνικός Παυλάτος
  5. Αλέξανδρος Μπαζιωτόπουλος
  6. Ευθύμιος Θεοδοσόπουλος
  7. Μαρία Παπασπύρου
  8. Ελίνα Δημητρίου
  9. Γιώργος Τσίρης
  10. Νίκη Κλειδωνά

Οσοι δεν κέρδισαν κάποια από τις προσκλήσεις, ας μην χάσουν την ευκαιρία να ακούσετε τις ιστορίες της εγγονής του Cousteau, της 12χρονης Alyssa Carson που θα ταξιδέψει στον Άρη, του συμπρωταγωνιστή της Scarlet Johanson στην ταινία Under the Skin Adam Pearson, του παγκόσμιου πρωταθλητή ελεύθερης κατάδυσης Guilleume Nery, του δικούς μας Γιώργου Λαζαρίδη και πολλών άλλων. Δείτε τους ομιλητές μας και τον παρουσιαστή της βραδιάς Κωστή Μαραβέγια από κοντά. Περισσότερες πληροφορίες στο http://2014.tedxkalamata.com/

 

Μπορείτε να αγοράστε κανονικά το εισιτήριο σας  ηλεκτρονικά στο http://tedxkalamata.viva.gr/tedxkalamata_application (πληρώνοντας είτε ηλεκτρονικά είτε στα καταστήματα Public και Παπασωτηρίου σε όλη την Ελλάδα) ή κατευθείαν από την καφετέρια Luna Lounge (Αριστομένους 23, Καλαμάτα).