Τρίτη, 03 Ιουνίου 2014 14:54

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Κάψε το Σενάριο" στην Καλαμάτα

Μια ... στάση στην Καλαμάτα θα κάνει το "Κάψε το σενάριο on tour - 2014", το οποίο διανύει τον 3ο χρόνο επιτυχίας του, στο Κάστρο, αυτή την Κυριακή 8 Ιουνίου στις 9.30 μ.μ.

 Μήπως νιώθετε, καμιά φορά, στο θέατρο, ότι οι ηθοποιοί δεν σας δίνουν σημασία; Μήπως νιώθετε ότι θέλετε να επέμβετε στο κείμενο και στους διαλόγους; Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα, όλα αυτά να συμβούν...

στην παράσταση κωμωδίας και αυτοσχεδιασμού της ομάδας "Κάψε το σενάριο"! Επιτέλους ο θεατής έχει τη δύναμη!

Μετά την πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική πορεία τους στο Mega, η ομάδα του "Κάψε το σενάριο" ξεκινάει περιοδεία παρουσιάζοντας μια σπέσιαλ κωμική παράσταση με σκετς, αυτοσχεδιασμούς, σάτιρα, stand up comedy και ό,τι άλλο προκύψει!

Ο Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Ζήσης Ρούμπος, ο Γιώργος Βαγιάτας, ο Γιάννης Σαρακατσάνης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος καταπολεμάνε την... κρίση με χιούμορ και υπόσχονται μια από τις πιο αστείες βραδιές.

Η "Ελευθερία" και το eleftheriaonline.gr σας δίνουν την ευκαρία να διεκδικήσετε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση της Καλαμάτας. 

Δείτε τα ονόματα των νικητών εδώ

H προπώληση γίνεται στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας. Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στην προπώληση και 12 στο ταμείο (δεν ισχύουν ΟΓΑ).