Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014 08:45

Ο Σάκης Ρουβάς σε παράσταση αποφοίτων του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας

Ο Σάκης Ρουβάς σε παράσταση αποφοίτων του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας

Πρεμιέρα έκανε προχθές στο Θέατρο Agora της Costa Navarino η παράσταση που ανεβάζει φέτος το καλοκαίρι ο Σύλλογος Αποφοίτων "Μαρία Κάλλας" του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας με την κωμωδία του Αριστοφάνη "Νεφέλες". Ανάμεσα στο κοινό ήταν και ο σούπερ σταρ Σάκης Ρουβάς με τα 2 από τα 3 παιδιά του, τα οποία κατευχαριστήθηκαν το έργο και γέλασαν με την ψυχή τους!

Η παράσταση θα παιχτεί και στο αμφιθέατρο του Κάστρου Καλαμάτας την Τετάρτη 27 Αυγούστου στις 9.30 μ.μ., στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού του Δήμου Καλαμάτας και της "Φάρις".

Τη φωτογραφία από την Costa Navarino τράβηξε ο Νίκος Ηλιόπουλος.

Στις "Νεφέλες" λαμβάνουν μέρος (με σειρά εμφάνισης) οι: Ιφιγένεια Κουραμπά – Στρεψιάδης, Μαρία Κενσαλή – Φειδιππίδης, Σοφία Ειρήνη Γιαννοπούλου - μαθητής Σωκράτη, Γεώργιος Ηλιόπουλος - Σωκράτης, Ηλίας Κολλινιάτης – δίκαιος λόγος, Βάσια Φλώρου και Μαριάννα Φουρναράκου – άδικος λόγος, Ελένη Τριανταφυλλίδου – Πασία.

Χορός Νεφελών: κορυφαία: Μυρτώ Καμβυσίδη, χορός: Σοφία Δρακοπούλου, Σοφία - Ειρήνη Γιαννοπούλου, Αγγελική Σάμπαλη, Φανή Κανατζιά.

Η σκηνοθεσία ήταν της Παναγιώτας Ψαρρέα, η μουσική και τα κρουστά του Τάσου Καρακούση, η σκηνογραφία, τα σκηνικά και η κατασκευή αξεσουάρ της Φανής Κανατζιά, τα κοστούμια της Αγγελικής Σάμπαλη, το μακιγιάζ και τα μαλλιά της Παναγιώτας Ψαρρέα, η γραφιστική επιμέλεια της Νίνας Καραλαζάρου.