Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015 13:19

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Caveman" στην Καλαμάτα

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Caveman" στην Καλαμάτα

Η γνωστή θεατρική παράσταση «Caveman» του Rob Becker συνεχίζεται για 8η χρονιά και έρχεται στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου στις 9.15 μ.μ. με τον Γιώργο Παρτσαλάκη.

Η μετάφραση είναι της Ερατώς Τάττη, η σκηνοθεσία του Βλαδίμηρου Κυριακίδη, η διασκευή της Αναστασίας Παπαστάθη, τα σκηνικά και τα κοστούμια της Ειρήνης Παγώνη, η μουσική του Πάνου Φορτούνα. Είναι μια παραγωγή των Θέατρου Coronet και Mogul Theater.

Μέχρι το βράδυ της Δευτέρας έχετε τη δυνατότητα να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό  της "Ε" και του eleftheriaonline.gr. Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και σύντομα θα ανακοινωθούν οι νικητές.

Η γενική είσοδος κοστίζει 15 Ευρώ και για φοιτητές και άνεργους 12. Εισιτήρια προπωλούνται: στο ταμείο του Πνευματικού Κέντρου (27210 87902), στο www.viva.gr, στο 11876, στο "Public".

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.



 

Λίγα λόγια για την παράσταση

Ο μοναδικός σύγχρονος «άνθρωπος των σπηλαίων», το έργο του Rob Becker, έχει δημιουργήσει απανταχού φανατικούς θαυμαστές. Πριν μερικά χρόνια υπολογίζονταν στα 10.000.000. Σήμερα δεν μπορούν να υπολογιστούν, αυξάνονται με ραγδαίο ρυθμό και η Cavemanomania έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο. 

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης, ένας από τους πιο έμπειρους κωμικούς μας, είναι η εγγύηση για την επιτυχία και για τη νέα θεατρική περίοδο. Ο Caveman εξακολουθεί να κρατά την πρωτιά ως την μακροβιότερη σόλο κωμωδία στην ιστορία του Broadway, μια πρωτιά που την κατέκτησε και στη Ελλάδα. Τελικά, έχει αποδειχθεί ότι ο μοναδικός αντίπαλος του Caveman είναι ο ίδιος του ο εαυτός…

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μετάφραση: Ερατώ Τάττη                

Σκηνοθεσία: Βλαδίμηρος Κυριακίδης

Διασκευή: Αναστασία Παπαστάθη      

Σκηνικά – κοστούμια: Ειρήνη Παγώνη  

Μουσική: Πάνος Φορτούνας                                              

Παραγωγή: Θέατρο Coronet & Mogul Theater 

Στο  ρόλο του  Caveman ο Γιώργος Παρτσαλάκης

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ώρες με το διάλειμμα