Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015 10:23

Ο Γιώργος Πασχαλίδης στην Καλαμάτα

Ο Γιώργος Πασχαλίδης στην Καλαμάτα

Ο Γιώργος Πασχαλίδης, συγγραφέας-ερευνητής, βραβευμένος από την UNESCO Ελλάδας και το Βατικανό για την προσφορά του στον άνθρωπο και την επιστήμη,  θα βρίσκεται στην Καλαμάτα τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου και θα δέχεται κόσμο για συζήτηση, στο Ξενοδοχείο REX, από τις 4 το απόγευμα. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

 

Σχετικά με την εκδήλωση: Το μοντέλο Tri-Anthropo-Types Paschalidis είναι αυστηροί βιολογικοί κανόνες, ενσωματωμένοι στα γονίδια μας με σκοπό να υπηρετήσουν την εξέλιξη του ανθρώπου, όπως προβλέπεται από το σχέδιο της Δημιουργίας. Η ανακάλυψή του αυτή έχει εφαρμογή σε όλους του τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας (υγεία, ανθρώπινες σχέσεις, εκπαίδευση, επιχειρηματικότητα, αθλητισμός κ.α.) και προοιωνίζει ένα καλύτερο μέλλον για τον άνθρωπο. 

Στις ομιλίες, στα βιβλία του και στα συνέδρια ο Γιώργος Πασχαλίδης εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο μπορεί ο καθένας να θέσει σε λειτουργία τον εγκέφαλό του, ώστε η σκέψη του να μη τον εμποδίζει, αλλά να τον υποστηρίζει, για να συντηρεί τον εαυτό του και το σώμα του. Η ζωή του και το έργο του είναι μια προσφορά στον άνθρωπο και την επιστήμη. Οι ανακαλύψεις του απαντούν στα ερωτήματα και δίνουν λύσεις στα προβλήματα της σύγχρονης επιστημονικής έρευνας και παράλληλα προσφέρουν στην ανθρωπότητα τη δυνατότητα για αυτογνωσία και ετερογνωσία, που οδηγούν στη ψυχική και σωματική υγεία και τελικά στην ευτυχία. 

Τηλέφωνα επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες: 6977410876 Σταυρούλα Χρηστέα, 6932712229 Αθανασία Καρούνου.