Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015 14:36

Κερδίστε ακόμα 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Όλη η Βίβλος λέμε τώρα"

Τρεις διπλές προσκλήσεις κληρώνει για την ερχόμενη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου η "Ε". Η εξαιρετική κωμωδία "Όλη η Βίβλος λέμε τώρα" με τους Θανάση Κουρλαμπά, Ιωσήφ Ιωσηφίδη και Σωτήρη Δούβρη ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο "Χορν".  

Με ακραίο χιούμορ αλλά και απόλυτο σεβασμό, με ευφυείς και επίκαιρες σκηνές (Δέκα Κομμένες Εντολές, Μυστικός Δείπνος - Γιούρογκρουπ, Πόντιος Πιλάτος και το Δημοψήφισμα για την τύχη του Ιησού) αλλά και με τη συμμετοχή του κοινού, το αποτέλεσμα είναι ένα: μία παράσταση με ξεκαρδιστικό αποτέλεσμα. Οι θεατρικοί συγγραφείς Α. Long, R. Martin και A. Tichenor μετά την επιτυχία του έργου τους «Όλος ο Σαίξπηρ σε μία ώρα», συμπύκνωσαν όλη τη Βίβλο (The Bible: The Complete Word of God- abridged) σε μία κωμωδία που έσπασε ταμεία σε Αμερική και Αγγλία, για πολλά χρόνια. Το 2015, χρονιά-ορόσημο για τη χώρα μας, η παράσταση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, για ένα μήνα, σε Αθηναϊκό Θέατρο σημειώνοντας μοναδική επιτυχία.  

Μετά τον επιτυχημένο διαγωνισμό της προηγούμενης εβδομάδας, όπου υπήρξε σημαντική συμμετοχή η "Ε" και το eleftheriaonline.gr σας δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσετε ακόμα  3 διπλές προσκλήσεις, αυτή τη φορά για την παράσταση της Δευτέρας 30 Νοεμβρίου 2015. 

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και μπορείτε να δείτε τους νικητές εδώ

Η συνεννόηση για την κράτηση συγκεκριμένων θέσεων από τους νικητές, θα γίνει τηλεφωνικά με την Ticket 365.