Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016 19:55

"Πράματα και θάματα": Το Σάββατο η πρεμιέρα της παράσταση "Interview"

Τη θεατρική παράσταση "Interview" ανεβάζει η Κοιν.Σ.Επ. "Πράματα και θάματα" το διάστημα 2 - 24 Απριλίου στο ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας. 

Μια συνέντευξη για δουλειά… Τέσσερις υποψήφιοι… Και μία φωνή…
Εξευτελιστικές ερωτήσεις και εξωφρενικές δοκιμασίες που οδηγούν στον παραλογισμό. Επόμενοι υποψήφιοι… οι θεατές;

«Ψάχνετε για δουλειά; Ελάτε σ’ εμάς! Ελάτε για ένα… "Interview".
Μια μαύρη κωμωδία, ακτινογραφία της σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητας, που θίγει με γλυκόπικρο τρόπο τα κακώς κείμενα της εποχής και παρουσιάζει τραγελαφικά τον αντίκτυπο της οικονομικής -κοινωνικής - πολιτικής κρίσης στη συμπεριφορά του ανθρώπινου δυναμικού, μέσα από μια κωμικοτραγική και απρόβλεπτη διαδικασία που έχει όμως και στοιχεία από… πάρτι!
Το συγκεκριμένο έργο συνεχίζει να παρουσιάζεται από την ομάδα των δημιουργών του στην Αθήνα με μεγάλη επιτυχία, έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές και διακρίσεις, ενώ έχει ταξιδέψει και σε άλλες πόλεις του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού.

Στην Καλαμάτα το ανέβασμά του αναλαμβάνει η Κοιν.Σ.Επ. «Πράματα και θάματα», η οποία δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην πόλη, με
τον επαγγελματικός θίασο, που απασχολείται φέτος στην παιδική σκηνή του Δη.Πε.Θε.Κ.

Οι παραστάσεις θα δίνονται Τετάρτη στις 8 μ.μ., Σάββατο στις 9 μ.μ. και Κυριακή στις 8 μ.μ. Το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ, το ανέργων και φοιτητικό 7 ευρώ. Στην προπώληση η τιμή είναι 7 ευρώ (Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας. )

Το κείμενο έχει γράψει η ομάδα «Εμείς», η σκηνοθεσία είναι του Κωνσταντίνου Πασσά, βοηθός σκηνοθέτη ήταν ο Γιάννης Κατσιμίχας. Τη σκηνογραφική - ενδυματολογική επιμέλεια είχε ο Κωνσταντίνος Πασσάς και τη μουσική επιμέλεια οι Κωνσταντίνος Πασσάς - Γιάννης Κατσιμίχας. Τους φωτισμούς επιμελείται ο Κωνσταντίνος Πασσάς και ο Κώστας Μπούνας. Το ηχογραφημένο μήνυμα διαβάζει η Γιώτα Μηλίτση.

Παίζουν οι: Νάστια Βραχάτη, Εύη Γιαννακοπούλου, Γιάννης Κατσιμίχας, Κωνσταντίνος Πασσάς, Γιώργος Τσαπόγας
Η παράσταση απευθύνεται σε θεατές άνω των 15 ετών. Για πληροφορίες: 6937-487697, 6944-847849, 27210 82616.