Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 16:44

Στο “The Voice” η Καλαματιανή Εφηνίκη Ζαμπάρα - Το "Let It Be" δεν γύρισε τους coaches (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Στο “The Voice” η Καλαματιανή Εφηνίκη Ζαμπάρα - Το "Let It Be" δεν γύρισε τους coaches (Βίντεο)

Aπέναντι από τους coaches του “The Voice” βρέθηκε την Κυριακή η Εφηνίκη Ζαμπάρα από την Καλαμάτα. 

Στο βίντεο μέσα από το οποίο συστήθηκε στο κοινό, μίλησε ανοιχτά για την αγάπη της για το τραγούδι αλλά και για τις 3 δουλειές μέσα από τις οποίες προσπαθεί να επιβιώσει οικονομικά.

«Ονομάζομαι Εφηνίκη Ζαμπάρα είμαι 41 ετών και μένω στην Καλαμάτα Έχω τελειώσει Αγγλική Φιλολογία στην Αμερική αλλά εργάζομαι ως γραμματέας σε Ιατρείο. Έχω μία κόρη 10 ετών την Φαίδρα μου, η οποία με στηρίζει πάρα πολύ σε ότι και να κάνω, είναι πολύ καλό παιδί και η αλήθεια είναι ότι έχει ξετρελαθεί που έχω έρθει στο Voice. Ήθελε να έρθει κι αυτή να είναι δίπλα μου. Από τα 17 μου εργάζομαι και ως τραγουδίστρια στην Καλαμάτα. Όλες οι δουλειές που κάνω, καθώς και το μεγάλωμα του παιδιού, πήγαν πίσω τα όνειρά μου. Αυτό που επιδιώκω, είναι κάποια στιγμή να μην κάνω 3 δουλειές για να επιβιώσω, να μπορώ να έχω μια άνετη ζωή για μένα και το παιδί μου, μόνο με το τραγούδι», τόνισε η 41χρονη. Λίγο πριν ανέβει στο stage δήλωσε: «Το The Voice είναι η τελευταία μου ευκαιρία», ωστόσο κανείς από τους 4 coaches δεν γύρισε για να διεκδικήσει την Εφηνίκη Ζαμπάρα.

Η ίδια, ερμήνευσε το τραγούδι "Let It Be" του John Lennon, παρότι όπως είπε στη συνέχεια το ρεπερτόριο της κινείται σε διαφορετικά είδη μουσικής. 


NEWSLETTER