Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024 15:00

Αποκριάτικη ποδηλατάδα στην Καλαμάτα το Σάββατο

Αποκριάτικη ποδηλατάδα στην Καλαμάτα το Σάββατο

Αποκριάτικη Ποδηλατάδα έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 9 Μαρτίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 11ου Καλαματιανού Καρναβαλιού, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Εστίασης Μεσσηνίας.

Η εκδήλωση θα γίνει από το Δήμο Καλαμάτας και τη ”Φάρις”, με σημείο εκκίνησης στις 11.15 το πρωί στην Κεντρική Πλατεία, έναντι του Πνευματικού Κέντρου και κατάληξη στην προκυμαία του Λιμένα Καλαμάτας.

Σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε χθες, ο πρόεδρος της “Φάρις” Σωτήρης Κριτσωτάκης ανέφερε πως μετά το τέλος της δράσης θα ακολουθήσουν θεατρικά παιχνίδια για τα παιδιά και άλλες εκπλήξεις, σε μια εκδήλωση που παίρνει τη σκυτάλη από την αντίστοιχη των Χριστουγέννων.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης Μεσσηνίας Γιάννης Κολοβός έκανε λόγο για επιτακτική ανάγκη στο να έρθουν πιο κοντά τα παιδιά με τα ποδήλατα. «Η επιτυχία της εκδήλωσης των Χριστουγέννων δεν ήταν ο αριθμός των συμμετεχόντων αλλά η ώρα που πέρασαν μαζί γονείς και παιδιά. Επειδή έτσι τα παιδιά είναι “σφουγγάρια” και βλέπουν εικόνες, πρέπει να εντάξουμε το ποδήλατο στην καθημερινότητά μας» πρόσθεσε, κάνοντας κάλεσμα σε μικρούς και μεγάλους να δώσουν το παρών. Μετά την ποδηλατάδα έχει προγραμματιστεί πάρτι με μουσική του DJ Junior Dag, ενώ στην παρουσίαση θα είναι η ηθοποιός Ελένη Λιάσκα.

Τ.Αν.