Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016 12:27

To concept store PANDORA στη «Λευκή Νύχτα» της Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
To concept store PANDORA στη «Λευκή Νύχτα» της Καλαμάτας

Το νέο concept store του αγαπημένου brand PANDORA στην Καλαμάτα (Αριστομένους 48) συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στη «Λευκή Νύχτα της Καλαμάτας» το Σάββατο 27 Αυγούστου.

Το κατάστημα Pandora, ντυμένο στα λευκά, θα υποδεχτεί τους φίλους των μοναδικών κοσμημάτων Pandora με εκπλήξεις για όλους και μία μοναδική προσφορά, ειδικά για την ημέρα εκείνη και μόνο για το κοινό της Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 27 Αυγούστου, με την αγορά οποιουδήποτε κοσμήματος αξίας 59 ευρώ και άνω, η PANDORA θα προσφέρει ως δώρο τη μισή αξία του γνωστού ασημένιου βραχιολιού.

Στο νέο concept store της Καλαμάτας μπορείτε να ανακαλύψετε όλες τις συλλογές PANDORA. Η ποιότητα και η προσοχή στη λεπτομέρεια, αποτυπώνεται σε κάθε χειροποίητο κόσμημα PANDORA, από την αρχή της δημιουργίας του μέχρι το τέλος, αναδεικνύοντας  τη σύγχρονη αισθητική με την εκπληκτική δεξιοτεχνία και τις προσιτές τιμές. Κάθε γυναίκα μπορεί να εκφράσει το προσωπικό της στυλ και να αναδείξει τη μοναδικότητά της, συνδυάζοντας με τον δικό της τρόπο τα εντυπωσιακά σύμβολα, βραχιόλια, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και κολιέ των συλλογών της PANDORA.

 

Σχετικά με την PANDORA:

Η PANDORA ιδρύθηκε το 1982 και εδρεύει στην Κοπεγχάγη της Δανίας. Η εταιρεία σχεδιάζει και δημιουργεί μοντέρνα και μοναδικά κοσμήματα υψηλής ποιότητας, από μασίφ ασήμι και χρυσό σε συνδυασμό με πολύτιμους λίθους. Κάθε κόσμημα PANDORA αφηγείται τη μοναδική ιστορία του ατόμου που το φοράει μέσα από τα charms (σύμβολα), τα δαχτυλίδια, τα σκουλαρίκια και τα μενταγιόν της κάθε συλλογής. Τα πολύτιμα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των κοσμημάτων, προέρχονται από αξιόπιστες και ελεγμένες πηγές περιβαλλοντικά υπεύθυνες. Τα προϊόντα διατίθενται σε πάνω από 110 χώρες με περίπου 11.000 σημεία πώλησης, απασχολώντας πάνω από 8.500 άτομα σε όλο τον κόσμο. Η PANDORA Jewelry  Hellas, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και την Κύπρο ακολουθώντας την παγκόσμια επιτυχία του brand με εκατοντάδες σημεία πώλησης και 14 Concept Stores σε 7 πόλεις της Ελλάδας. Περισσότερα στο www.pandora.net και τη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook www.facebook.com/PandoraGreece ή για τις online αγορές σας το www.pandorashop.gr

Για περισσότερες πληροφορίες: 

The Kompany | Βάσω Τόση | mob: 6944 783945 | email: info@thekompany.net

The Kompany | Ρίτα Γρηγοριάδου | mob: 6976 335824 | email: info@thekompany.net

 


NEWSLETTER