Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016 12:13

Φέτος το Πάσχα το αυγό το παίρνουμε από το monadikospiti.gr!

Γράφτηκε από την
Φέτος το Πάσχα το αυγό το παίρνουμε από το monadikospiti.gr!

Tο κατεξοχήν σύμβολο του Πάσχα, το αυγό, είναι το δώρο που όλοι -μικροί και μεγάλοι- περιμένουν αυτές τις μέρες.

Το monadikospiti.gr το ηλεκτρονικό κατάστημα που αναδεικνύει την ελληνική -και όχι μόνο- παράδοση δημιούργησε μια υπέροχη συλλογή από πασχαλινά αυγά εξαιρετικά προσιτά για να τα χαρίσετε σε όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα. 

Ξύλινο αυγό με λουλούδια 

Πανέμορφο και χειροποίητο, το κόκκινο αυγό είναι ζωγραφισμένο στο χέρι και διακοσμημένο με μικρές λευκές μαργαρίτες. Χαρίστε το στο βαφτιστήρι σας ή στους καλεσμένους σας στο πασχαλινό τραπέζι. Μια υπέροχη και οικονομική πρόταση.

Μεγάλο κεραμικό αυγό 

Το μεγάλο μας αυγό είναι το σήμα κατατεθέν του monadikospiti.gr για το φετινό Πάσχα. Ζωγραφισμένο στο χέρι είναι ένα μικρό έργο τέχνης που έχει και χρηστική αξία καθώς “ανοίγει” και γεμίζει με κεράσματα!

Κόκκινο κεραμικό αυγό

Για αυτούς που αναζητούν κάτι πιο παραδοσιακό χωρίς πολλές διακοσμήσεις, το κόκκινο αυγό μας είναι μια εξαιρετική επιλογή. Και αυτό “ανοίγει‘ και γεμίζει με γλυκά εάν το επιθυμείτε. Συνδυάζεται όμορφα με την κοτούλα της ίδιας τεχνοτροπίας. 

To monadikospiti.gr συσκευάζει τα αυγά αλλά και όλα τα δώρα προσεκτικά και με μεγάλη φροντίδα για εσάς και τους αγαπημένους σας γιατί και η συσκευασία ακόμα και το «σκίσιμο» της είναι, όπως και να το κάνουμε, μέρος της γοητείας της όλης διαδικασίας! Περιμένουμε να μας επισκεφτείτε στο monadikospiti.gr και είμαστε στη διάθεση σας και στο 211-8008795!


NEWSLETTER