Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012 14:11

Συγκίνηση στο φιλικό (1-0) της "Μαύρης Θύελλας" με την Εθνική Νέων για τον Μαλαφέκα

Ολοκληρώθηκε στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας το φιλικό της "Μαύρης Θύελλας" με την Εθνική Νέων στη μνήμη του αείμνηστου Βασίλη Μαλαφέκα.

Η Καλαμάτα ήταν αυτή που πήρε τη φιλική νίκη με 1-0. Στο 15' είχαμε ατομική ενέργεια Ηλιόπουλου, σέντρα σουτ από δεξιά, πετάχτηκε στο β' δοκάρι ο Αθανασόπουλος και με προβολή πέτυχε το 1-0. Δοκάρι είχε στο 53' ο Καντούτσης με κεφαλιά.

Πριν την έναρξη του αγώνα, οι παίκτες των δύο ομάδων και οι προπονητές άφησαν λουλούδια στην φωτογραφία του Μαλαφέκα που είχε τοποθετηθεί στο ταρτάν του γηπέδου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Αριστείδης Σταθόπουλος που εκπροσώπησε την ΕΠΟ, έδωσε τιμητική πλακέτα στους παλαίμαχους της Καλαμάτας και στο ΤΑΠ Καλαμάτας, ενώ ο αντιπρόεδρος Ακης Δάλλας έδωσε την πλακέτα στην γυναίκα του Μαλαφέκα που ήταν στο γήπεδο μαζί με το μικρό παιδί τους.

Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του αγώνα και ο Ακης Δάλλας τόνισε: "Είμαστε όλοι συγκινημένοι, είμαι βέβαιος ότι ο Βασίλης μας βλέπει από ψηλά και το γιο του που θα είναι η συνέχεια του". Ο Μανώλης Θεοδώρου σημείωσε: "Ο Μαλαφέκας ήταν από τους ιδρυτές τους συλλόγου των παλαιμάχων".

Ο Μεσσήνιος προπονητής της εθνικής νέων Βασίλης Γεωργόπουλος τόνισε: "Ηταν υποχρέωση μας να κάνουμε αυτό το ματς, για να τιμήσουμε τη μνήμη του Μαλαφέκα. Δυστυχώς το ματς αυτό συνέπεσε με μια ακόμη ιστορική απώλεια, της Αγγέλω που ήταν πάντα κοντά στην ομάδα".

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπλάνας με βοηθούς τους Λάμια, Σερεμέτη και 4ο διαιτητή τον Νικολόπουλο.

Οι συνθέσεις

ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ: Μπάρκας, Παπουτσογιαννόπουλος, Ποζατζίδης, Βλάχος, Καντούτσης, Ανδρεόπουλος, Μουζακίτης, Δώνης, Γιακουμάκης, Αναστασόπουλος, Γιαννιτσάνης.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ζαρόπουλος, Τρίψας, Τριανταφυλλάκης, Τσόπελας, Τσαγκαράκης, Πασάς, Επιφάνης, Ηλιόπουλος, Αθανασόπουλος, Πούτσι, Γεωργιόπουλος.