Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012 06:05

"Μαύρη Θύελλα": Θέλει το διπλό στο τελευταίο παιχνίδι του 2012 με τον Αστέρα Μαγούλας

 

Οι δύο συνεχόμενες ήττες και τα όσα διαδραματίστηκαν το προηγούμενο διάστημα έχουν φέρει σε κακή βαθμολογική και ψυχολογική θέση την ομάδα της Καλαμάτας. Ωστόσο στο ποδόσφαιρο το καλύτερο φάρμακο είναι η νίκη. Οι Μεσσήνιοι λοιπόν έχουν ένα ακόμη παιχνίδι μπροστά τους μέσα στο 2012 στο οποίο θα προσπαθήσουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, να πάρουν βαθιά ψυχολογική και βαθμολογική ανάσα και να κάνουν πιο… ήρεμα γιορτές. 

Το ματς είναι το τελευταίο που θα δώσει η ομάδα μέσα στο 2-12 καθώς την επόμενη αγωνιστική θα πάρει τα χαρτιά τους 3 βαθμούς κόντρα στον Εθνικό Αστέρα που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Με έξι βαθμούς λοιπόν, σίγουρα η ομάδα θα πάει πολύ πιο ήρεμη στην διακοπή του πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά, χθες η προπόνηση έγινε στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου στην Μεσσήνη και ο Ζόραν Γέφτοβιτς είχε όλους τους παίκτες στην διάθεση του. 

Ο Σέρβος τεχνικός πάντως δεν υπολογίζει για το αυριανό ματς στον τιμωρημένο Παναγιώτη Τσιμικλή, ο οποίος αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με την Επισκοπή. 

Το ευχάριστο όμως είναι ότι πλέον μπορεί να υπολογίζει ως "μικρό" τον Θοδωρή Πούτσι καθώς εκδόθηκαν όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδυκνείουν ότι είναι Έλληνας. Έτσι μπορεί να παίζει ως μικρός στο πρωτάθλημα χωρίς να κινδυνεύει με ένσταση η ομάδα Όσο αφορά την εκδίκαση της ένστασης της Προοδευτικής έχει πάριε νέα αναβολή, ωστόσο στις τάξεις της ομάδας είναι βέβαιοι για την δικαίωση της ομάδας. 

 

Σφυρίζει ο Νεοφυτιάδης

Το παιχνίδι της Καλαμάτας με τον Αστέρα Μαγούλας θα διαιτητεύσει ο Νεοφυτιάδης από την Κόρινθο με βοηθούς τους Σεφέρη, Πυργάκη, επίσης από την Κόρινθο. Ο Παπαδόπουλος από την Αχαΐα θα είναι 4ος διαιτητής και ο Βάσσαλος από την Αχαΐα παρατηρητής του αγώνα. 

 

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Κυριακή

Χανιά - Αχαρναϊκός

Προοδευτική - Κόρινθος

Εθνικός Αστέρας - Φωστήρας

Γλυφάδα - Παναιγιάλειος

Αστέρας Μαγούλας - Καλαμάτα

Επισκοπή - Ρούβας

ΡΕΠΟ: Πανηλειακός

• Όλα τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 3 μ.μ.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Παναιγιάλειος12-4 17

2. Αχαρναϊκός13-5 15

3. Επισκοπή13-8 12

4. Πανηλειακός13-12 11

5. Φωστήρας8-4 11

6. Κόρινθος9-6 11

7. Αστέρας Μαγούλας7-6 10

8. Γλυφάδα9-14 8

9. Χανιά10-10 7

10. Καλαμάτα3-4 6

11. Προοδευτική9-10 6

12. Ρούβας5-10 4

13. Εθνικός Αστέρας0-18 -2• 

Ενα ματς λιγότερο έχουν Αστέρας Μαγούλας, Επισκοπή, Φωστήρας, Καλαμάτα, Χανιά και Ρούβας που έχουν κάνει το ρεπό τους.

• Ο Εθνικός Αστέρας αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα και όποιος παίζει μαζί του παίρνει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς.


 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΛΕΤΣΑΣ

"Να βοηθήσουμε όλοι όπως μπορούμε…"

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

 

Ο Βασίλης Μπλέτσας αποχώρησε το καλοκαίρι από την "Μαύρη Θύελλα"΄και φέτος προσφέρει τις υπηρεσίες του ως παίκτης στον ΑΟ Φαραί. Η επιστροφή του στην μεγάλη ομάδα του νομού γίνεται λοιπόν από ένα άλλο πόστο.

Συγκεκριμένα, ο Μπλέτσας θα αναλάβει ένα ειδικό ρόλο τα αποδυτήρια. Όχι ακριβώς σαν γενικός αρχηγός, αφού δεν έχει την δυνατότητα να είναι συνεχώς κοντά στην ομάδα, αλλά κατά κάποιο τρόπο ως συνδετικός κρίκος μεταξύ διοίκησης, προπονητή και παικτών.

Ο ίδιος εξηγεί: «Έχω υποχρεώσεις στο Φαραί όπου φυσικά συνεχίζω κανονικά. Μου ζητήθηκε από την Καλαμάτα να βοηθήσω και το δέχτηκα αυθόρμητα γιατί βλέπω ότι η ομάδα είναι σε μια δύσκολη στιγμή και χρειάζεται βοήθεια. Νομίζω ότι ο καθένας πρέπει να βοηθήσει όπως μπορεί την ομάδα. Θα κάνω ότι μπορώ, κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι. Μίλησα με τα παιδιά και τον προπονητή τις δύο μέρες που πήγα στην προπόνηση. Ελπίζουμε ότι με την βοήθεια όλων η ομάδα θα βρει το δρόμου της.  Με την ευκαιρία θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Μεσσήνης, το δήμαρχο κ. Αναστασόπουλο και την ομάδα του Παμίσου για την παραχώρηση του γηπέδου του Αγίου Νικολάου για την χθεσινή προπόνηση της ομάδας μας.