ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 07 Μαρτίου 2014 23:47

Τα μηνύματα που "καίνε" τον Λαγό. Τον ενημέρωναν για κάθε ενέργεια

Τα μηνύματα που "καίνε" τον Λαγό. Τον ενημέρωναν για κάθε ενέργεια

Δεκάδες μηνύματα από και προς το κινητό του προφυλακισμένου Γιάννη λαγού στη δημοσιότητα.

 

Οι ανακρίτριες οι οποίες χειρίζονται τη δύσκολη υπόθεση της Χρυσής Αυγής έχουν πλέον στα χέρια τους δεκάδες μηνύματα από και προς το κινητό του Γιάννη λαγού. 

Από τα μηνύματα φαίνεται πως τα μέλη της οργάνωσης που επικοινωνούσαν με τον προφυλακισμένο βουλευτή, έδιναν αναφορά στο Γιάννη Λαγό μετά από συγκεκριμένες ενέργειες.

Το πρώτο μήνυμα το οποίο έφερε στη δημοσιότητα η Δημόσια Τηλεόραση είναι μετά την επίθεση σε στέκι αντεξουσιαστών τον περασμένο Ιούλιο και ενώ έκαναν μέσα μάθημα παιδιά μεταναστών. Με ημερομηνία 12/7, το sms αναφέρει:

"Πλάκα πλάκα το συνεργείο στην Ηλιούπολη είχε δουλειά. 50 μηχανάκια. Γράφανε ότι διακόψατε το μάθημα των αγγλικών. Δηλαδή τους αλλάξετε λάδια και τους γρασάρατε;"

Στις 18/7:

Έμαθα ότι στα κάτω Πατήσια στην οδό Μηλιαράκη και Κουρμούλη γωνία υπάρχει μεγάλο Τζαμί στο οποίο κάθε Παρακευή μαζεύονται πολλοί. Εξωτερικά φυλάσσεται από ασφαλίτες από το απέναντι καφενείο. Το έμαθα και είπα να σου το πω.

Αλλά και νωρίτερα, στις 11 Ιουλίου:

Έχω μάθει ότι λέω να το κάνουν και δεν αλλάζει αυτό.

Μια χαρά φίλε την άκουσαν χτες. Και οι δικοί μας πήραν τα πάνω τους. Τους συλληφθέντες τους πήραμε και φύγαμε γύρω στις 10 και μισή.

Όλα τα sms έχουν σταλεί στο κινητό του Γ. Λαγού.

Πηγή: news247.gr