ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014 21:48

Σαμαράς: Ο ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει ευθέως την αξιοπιστία της χώρας

Σαμαράς: Ο ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει ευθέως την αξιοπιστία της χώρας

Συνεχίζεται η συζήτηση στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο έπειτα από την αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ εν μέσω καταγγελιών και προτάσεων δυσπιστίας τόσο κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, όσο και κατά του πρόεδρου της Βουλής.

 

Όπως προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης, η συζήτηση της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του κ. Μεϊμαράκη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα.

Σχολιάζοντας την κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς τόνισε πως «είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία, που η Αξιωματική Αντιπολίτευση ευθέως υπονομεύει την αξιοπιστία της Χώρας, την υπόστασή της, και τον ιερό Θεσμό του Κοινοβουλίου».

«Δεν της πέρασε», συνέχισε ο πρωθυπουργός και κατέληξε: 

«Μένει όμως η πικρή γεύση, ένα ελληνικό κόμμα να είναι με τόσο φανατισμό εναντίον των συμφερόντων της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού».

Σφοδρή επίθεση Στουρνάρα σε ΣΥΡΙΖΑ

Δριμύ κατηγορώ κατά του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας από το βήμα της Ολομέλειας, κατηγορώντας τον ότι «δίνει μια μάχη οπισθοφυλακών, χαμένη όμως πια».

Σχολιάζοντας την πρόταση μομφής που κατέθεσε εναντίον του ο κύριος Τσίπρας, ο υπουργός Οικονομικών έκανε λόγο για κοινοβουλευτικό πραξικόπημα και υποστήριξε ότι στόχος του ήταν να μην συζητηθεί στο μεθαυριανό Eurogroup το χρονοδιάγραμμα της εκταμίευσης της τελευταίας δόσης τον Μάιο.

Πηγή: newpost.gr