Παρασκευή, 04 Απριλίου 2014 16:34

Η Χρυσή Αυγή απειλεί με υποκλοπές Σαμαρά και Βούτση

Μιλά για συνομιλία του πρωθυπουργού με δικαστικό - Ο Κασιδιάρης εμπλέκει κι άλλους βουλευτές - Διαψεύδει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

 

Να εκμεταλλευθεί τον «αναβρασμό» που επικρατεί αυτήν την περίοδο στο πολιτικό σκηνικό, μετά την αποκάλυψη της βιντεοσκοπημένης συνομιλίας του Ηλία Κασιδιάρη με τον Τάκη Μπαλτάκο, επιχειρεί η Χρυσή Αυγή.

Έτσι, και αφού έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο με τον κ. Μπαλτάκο, που οδήγησε στην παραίτηση του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης, ο κ. Κασιδιάρης διατείνεται τώρα, με νέες δηλώσεις του, ότι υπάρχουν και άλλες συνομιλίες, εμπλέκοντας μάλιστα ακόμα και τον ίδιο τον πρωθυπουργό!

«Καταγγέλλω τον Σαμαρά και του θέτω ερώτηση» ανέφερε στη Βουλή και με τρόπο που θυμίζει «κουίζ» κίτρινης εκπομπής, συνέχισε: «Ο δοτός πρωθυπουργός παρεμβαίνει άμεσα στον Δικαιοσύνη και σε ανώτατο δικαστικό. Ποιος είναι ο ανώτατος δικαστικός, τον οποίο ο πρωθυπουργός αποκαλεί «παναθηναϊκάκια», φοβούμενος συνακροάσεις; Του μεταβιβάζει εντολές για λήψεις παρανόμων αποφάσεων». Πρόσθεσε μάλιστα ότι το όνομα του δικαστικού είναι τρισύλλαβο και τελειώνει σε -άκος.

Πηγή: protothema.gr