Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014 13:04

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ

Στον εισαγγελέα οι τρεις αλλοδαποί υπάλληλοι, ένας Ιταλός και δύο υπήκοοι Μπαγκλαντές - Ο δυνατός αέρας «πέταξε» τον φουσκωτό κύλινδρο, που μέσα του βρίσκονταν τα δύο παιδιά, σε απόσταση 30 μέτρων

 

Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι γιατροί σχετικά με την κατάσταση της υγείας της 9χρονης που τραυματίστηκε χθες, Κυριακή, στο λούνα παρκ του Ελληνικού. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο διοικητής του Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας, Πάνος Ευσταθίου, είπε πως «η μικρούλα είναι καλά» και η κατάστασή της «ελεγχόμενη». Η μικρή φέρει θλάση στον πνεύμονα, δεν είναι διασωληνωμένη και επικοινωνεί με το περιβάλλον. 

Για τον 13χρονο αδελφό της όμως το παιχνίδι με τον φουσκωτό κύλινδρο έμελλε να είναι και το τελευταίο του. Το 13χρονο αγόρι κατέληξε από σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Πάντως, το πρωί της Δευτέρας παρουσιάστηκε στο Α.Τ. Ελληνικού ο Έλληνας ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ο οποίος και συνελήφθη.

Ο άντρας, ο οποίος αναζητούνταν μετά το τραγικό δυστύχημα στο λούνα παρκ, κατηγορείται  όπως και οι υπόλοιποι υπάλληλοί του για ανθρωποκτονία από αμέλεια και σωματικές βλάβες.

Μάλιστα, σήμερα αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες σε βάρος των τριών αλλοδαπών  συλληφθέντων.

Πρόκειται για έναν Ιταλό, που φέρεται ως υπεύθυνος του λούνα παρκ και δύο ακόμα υπαλλήλους, υπήκοους Μπαγκλαντές. 

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής, γύρω στις 16:00 το μεσημέρι. Τα παιδιά βρίσκονταν μέσα σε έναν τεράστιο φουσκωτό κύλινδρο και έπαιζαν σε μια μεγάλη πλαστική πισίνα. Οι δυνατοί άνεμοι ωστόσο, σήκωσαν τον κύλινδρο και μαζί με τα δύο αδελφάκια το «πέταξαν» σε απόσταση 30 μέτρων.

Περισσότερα: protothema.gr